Categories Modne vijesti

SVAKA NETRADICIONALNA MLADENKA zaljubit će se u vjenčanice s potpisom Ane Marije Ricov

Poznata dizajnerica Ana Maria Ricov, koja modnu publiku osvaja svojim unikatnim komadima koji oduševljavaju svojom opuštenom elegancijom, po prvi put se okušala u bridal kolekciji koja na prvi pogled predstavlja sve ono što njezin dizajn jest: originalan, neopterećen modnim trendovima, elegantan i ženstven na jedan posve drukčiji način. Upravo takvoj mladenki se uspješna obraća Ana Maria Ricov, a za svoju novu modnu priču upravo je odabrala jednu takvu djevojku – poznatu modnu novinarku i blogericu Anu Bacinger, koja od glave do pete utjelovljuje njenu viziju mladenke koju je u novoj kampanji oživjela fotografkinja Doris Fatur, dok je za make-up bila zadužena Petra Sever, a za frizuru Katica Topčić.

AMR vjenčanica bazira se na ležernom, funkcionalnom te vizualno atraktivnom pristupu koji se odlično uklapa u neformalna i netradicionalna vjenčanja opuštene atmosfere. Kreativna ideja je haljinom dati osjećaj nesputanosti i slobode, a opet ostaviti dojam posebnosti i elegancije.

Bridal kolekcija nastala je vrlo spontano, a ponajviše kao slijed želja mojih vjernih klijentica koje bi nerijetko tražile da im u svom duhu stvaranja osmislim vjenčanicu. Stoga je uz najiskrenije namjere nastala ova bridal kolekcija koja je osmišljena za moje drage suvremene, samouvjerene i moderne žene koje teže suptilnom i nenametljivom stilu”, naglašava Ana Maria Ricov.

A tko može bolje utjeloviti AMR mladenku nego Ana Bacinger, koja godinama oduševljava svojim unikatnim modnim pristupom koji je pretočila i na posebnom blogu Little Wedding Paradise na kojem predstavlja svoju viziju moderne mladenke.

AMR vjenčanice su sanjive i romantične, jednostavno drugačije. Kod pomislim na vjenčanje i na vjenčanicu u glavi mi je neko neopterećeno druženje na otvorenom, u udobnim cipelama, s razbarušenom kosom i nježnim cvijećem. Haljina u kojoj se mogu micati i uživati… A sve njezine su upravo takve”, izjavila je Ana Bacinger.

A to potvrđuje i sama dizajnerica, koja naglašava kako se svojom prvom bridal kolekcijom htjela odmaknuti od standardne princess forme s puno tila koja često sa sobom nosi poteškoće prilikom samog kretanja. Fokus je stoga stavljen na jednostavnu formu, fine i elegantne tkanine te vještu i preciznu izradu. Bijeli i srebrni komadi asimetričnog i lepršavog kroja s decentnim crnim akcentima uvode u jednu sasvim novu dimenziju razigranog i nepretencioznog glamura. U kolekciji se mogu pronaći potpuno minimalistički modeli, koji imaju naglasak na kroju i zanimljivoj tkanini, te oni kompleksnijeg i slojevitog kroja koji sugeriraju promjenjivu i lepršavu formu. Kroz modele se protežu najfinija reljefna prozračna svila, makrame čipka, viskozni žoržet te svileni organdi.

Unatoč najfinijem materijalu, preciznoj ručnoj izradi i custom-made pristupu, dizajnerica je htjela svoje vjenčanice učiniti pristupnima svih mladenkama te je sukladno tomu kreirala i cijene koje se kreću od 2.500 kuna do 5.500 kuna.

Iznimno sam sretna što Ana Bacinger predstavlja prvu AMR bridal kolekciju. Od prvog dana kada smo se upoznale, a to sada broji sigurno desetak godina, oduševljava me svojim eklektičnim i neopterećenim stilom. Ana je tip žene koja je na najbolji mogući način utjelovila AMR bridal viziju. A to je svaka žena željna drukčijeg, jednostavnog i nepretencioznog pristupa odijevanju”, ističe Ana Maria Ricov.

Radeći na svom blogu Little Wedding Paradise, Ana Bacinger se svakodnevno susreće sa željama modernih mladenki. Ističe kako su sve popularnije one vjenčanice koje su stvorene za mala vjenčanja i intimna slavlja.

Trendovi u vjenčanicama se mijenjaju svake sezone, no Hrvatice u globalu vole klasiku. Ipak sve veći broj budućih mladenki traži nešto drukčije i jednostavnije, nešto poput nove AMR bridal kolekcije”, za kraj naglašava Ana Bacinger.

Novu bridal kolekciju potražite u AMR showroomu na adresi (Vodnikova 8, Zagreb / 11:00-18:00) ili naručite putem službene web stranice www.anamariaricov.com ili Facebook stranice https://www.facebook.com/Ana-Maria-Ricov-171214292907856/ ili Instagram profila https://www.instagram.com/anamariaricov_official/

Foto: Doris Fatur
Model: Ana Bacinger
Make-up: Petra Sever
Kosa: Katica Topčić (Kevin Murphy)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu