Categories Modne vijesti

SUPERBABEKILLAH U NOVOJ cruise kolekciji Diane Viljevac

Nova Cruise kolekcija 2018. dizajnerice Diane Viljevac u sebi nosi utkane neodoljive romantične komade i obraća se ženama koje žele naglasiti svoju figuru i senzualnost, ali i osjećati se nesputano i ugodno.

Kao okosnica kolekcije pojavljuje se svila, materijal koji ima nevjerojatnu snagu i moć, a taktilno djeluje potpuno nježno i krhko.

Baš je takva i žena kojoj se dizajnerica ovog puta obraća. Krhke i nježne vanjštine, no samosvjesna, slobodna i čvrsta iznutra. Nenametljiva, ali uvijek privlačna i zamijećena.

Vizualni identitet brenda i dalje ostaje blizak minimalizmu, bojama umirujućih tonova i pročišćenom dizajnu, stoga su haljine izrazito nosive te funkcioniraju i za dnevne i večernje varijante.

Unatoč minimalističkom pristupu svaka je haljina pomno razrađena do najsitnijeg detalja, s prorezom na pravom mjestu, gumbićima koji osiguravaju ležeran izgled ili posebnim otvorom na dekolteu.

Kolekcija u ponudi ima nekoliko različitih uzoraka materijala, duge i kratke haljine koje su izrazito nosive. Dizajnerica nastavlja sa praksom da objavljuje novu kolekciju svakih mjesec dana, što je vrlo pozitivno prihvaćeno kod klijentica. Kolekcija je dostupna na adresi Šenoina 11/2. kat ili putem webshopa: www.dianaviljevac.com

FOTO/GIF: Karmen Poznić
MODEL: Karla Zelić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu