Categories Modne vijesti

ROBERT SEVER predstavlja novu jesensku kolekciju „DUNJA“

U sezoni između posljednjih dana ljeta i početka jeseni poznati hrvatski brend donosi novu kolekciju pod imenom „DUNJA“. Ovu prêt-à-porter kolekciju čini dvadesetak odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek kompletirane u total look. 

Ovaj tip kolekcije idealan je u prijelaznim danima kada želimo i dalje zadržati ljetnu ležernost, a pritom svoj dnevni look oplemeniti jesenskim bojama i tonovima . Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg brenda. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe – i ponosni smo na to da im to i možemo omogućiti i ovom kolekcijom. Nastavno na stilski smjer brenda – suvremenu odjeću s romantičnim i ženstvenim detaljima – izradili smo ovu kolekciju koja ženama, osim estetike, pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranju, tako da je njezina uloga prije svega praktična“, ističe Robert Sever.

 “Lookbook nove kolekcije vrlo je suvremenih i pristupačnih vizuala, te tako brend još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom ,ženstvenom i chic izričaju. Suvremena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena je za prve jesenske dane – od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske i posebne prigode. Kako bismo postigli što ženstvenije, a nosive kreacije, koristimo volane, mašne, i jednostavne krojeve kojima postižemo opuštenu, ali uvijek izrazito chic formu. Ponovno smo se poigrali uzorcima, koji su uglavnom kombinacija floralnih te arabesknih motiva u malo tamnijim tonovima, koji su uvijek zanimljiva tema u ovo doba godine. Edicija odjeće za jesensku sezonu izrađena je od finih pamuka, viskoze i trapera s rafiniranim čipkastim detaljima. Od modnih dodataka predstavljamo novu seriju kruna, kao i nove varijante naših poznatih „Marija „ torba. Cjelokupni styling lookbooka zaokružen je obućom iz “Hogl” asortimana.

Kreativni modni tim koji stoji iza ove kolekcije su renomirani suradnici RS brenda: fotograf Marko Grubišić, make-up artistica Nika Žlof, dok je produkciju snimanja preuzeo Slobodan Velicki. U ulozi zaštitnih lica nalazi se muza Robert Sever brenda Iva Marušić, kao i Ana Stanković , također iz Talia Model agencije.

 

Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu u Ilici 21 (u veži).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu