Categories Modne vijesti

PRVA KOLEKCIJA SUNČANIH NAOČALA poznatog hrvatskog brenda “Hippy Garden”

Luksuzni brend HIPPY GARDEN, dobro poznat domaćoj publici, predstavio je svoju prvu kolekciju sunčanih naočala za proljeće/ljeto ’18.

Brend, iza kojeg stoji dizajnerica Đurđica Vorkapić, neumorno radi već gotovo 18 godina, a ovog ljeta donosi nam pravu modnu poslasticu!

“Uistinu sam dugo razmišljala o liniji naočala no sada su se sve kockice posložile i uspjeli smo napraviti kolekciju koju će obožavati žene, ali i muškarci.”, rekla je dizajnerica.

Nakon gotovo godinu dana dizajniranja te razrade i najmanjeg detalja, kolekcija je poprimila svoj završni oblik. Čak 15 različitih modela, svaki jedinstven bojom leće i okvira, bit će dostupni u Masarykovoj 5 i na online platformi brenda, a uskoro i na svim ostalim lokacijama brenda diljem Hrvatske.

Ultralagani okviri s modernim geometrijskim oblicima proizvod su brenda koji iza sebe ima brojne uspješne kolekcije. Ova posljednja je logičan slijed budući da u svojoj ponudi HIPPY GARDEN nudi gotovo sve što jedna žena može zaželjeti. No osim žena, ovog puta je kolekcija proširena i na muškarce budući da je linija naočala u potpunosti zamišljena kao uniseks. Svaki model naočala dizajniran je u nekoliko varijanti s različitim kombinacijama boje i teksture leće te okvira. Iako je većina kolekcija izrađena od tankih metalnih okvira, kao favorite bi izdvojili četvrtaste okvire od crnog i smeđeg pliša kao neodoljive statement naočale nosive kroz cijelu godinu.

Osim sunčanih naočala, u kampanji su predstavljeni i prvi modeli kupaćih kostima za nadolazeće ljeto, a prema riječima dizajnerice, to je tek početak! Naime, kroz koji tjedan u ponudi će se pronaći i muški kupaći kostimi, kao i nova mini kolekcija dostupna u izabranim dućanima.

Zaštitno lice kampanje je Ema Kovač, novo lice na hrvatskoj, ali i svjetskoj sceni s već zavidnim portfeljom. Sjajne vizuale potpisuje fotograf Šime Eškinja, dok je za make-up zaslužna visažistica Sanja Agić.

Ako ste u potrazi za kvalitetnim parom naočala s kojim nećete proći nezamijećeno ovo ljeto, požurite i provjerite na www.hippygarden.comcjelokupnu kolekciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu