Categories Modne vijesti

PROLJETNA ROMANTIKA u novoj kampanji Diane Viljevac

Proljeće je vrijeme kada romantika najviše oživljava, a upravo je romantika lajtmotiv nove kolekcije haljina dizajnerice Diane Viljevac.

Haljina je uvijek bila okosnica svake kolekcije, pa tako i ove. Riječ je o haljinama idealnima za dnevne i večernje prigode, pročišćenog dizajna, koje su istovremeno i klasične i moderne.

Koloristički, kolekcijom prevladavaju boje svjetlijih i umirujućih nijansi naglašavajući tako ljepotu samih haljina.

Kao i uvijek, dizajnerica je inspiraciju pronašla u ženama i njihovim svakodnevnim navikama. Kod svake kolekcije polazi od sebe jer zna da sve žene uvijek žele da im haljina laska figuri, a da su ujedno udobne i elegantne. Kolekcija je izrazito ženstvena, u njoj se isprepliću aktualni trendovi, ali na klasičan način.

Haljinama ove dizajnerice žene se uvijek vraćaju jer ih mogu nositi u svim prigodama. Namijenjene su prilikama od jutra do večeri.

Novost kod dizajnerice je to da svoje kolekcije više ne predstavlja po sezonama proljeće/ljeto i jesen/zima, nego svakih mjesec dana predstavlja novu kolekciju. Klijentice su oduševljene tim načinom rada i to se pokazalo kao pozitivan pomak koji je atipičan za dizajnere.

Kolekcija je dostupna u showroomu na adresi Šenoina 11,2 kat ili putem webshopa: www.dianaviljevac.com

Foto/gif: Karmen Poznić
Model: Paula B (Relatum Model Agency)
Make-up: Matea Beranek
Hair: Lidija Štokić (Hairvetica)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu