Categories Modne vijesti

PREKRASAN Vintage Božić u eklektičnom stilu Barbare Repe i Boudoir kreacijama

Nakon Orašara i Božićnog Noira, retro inspiracije i nevjerojatne Babushke, stiglo je vrijeme za još jednu božićnu priču. Jedna od najdugovječnijih modnih blogerica na domaćoj sceni i modna stilistica, Barbara Repe i ove blagdane obilježava već tradicionalnim božićnim editorijalom.

U suradnji s poznatim sestrinskim duom Boudoir iza kojeg se nalaze Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, Barbara je pripremila fantastičnu rapsodiju blagdanskog ugođaja s eklektičnim pomakom.

Pozdravljanje od turbulentne 2017. godine, blogerica je odlučila napraviti u svom prepoznatljivom stilu inspirirana vječnim retrom te na prvi pogled nespojivim elementima cirkusa.

Pomalo mistična atmosfera prostorija Katrana odlično se uklopila u viziju fotografkinje Karmen Poznić, baš kao i make up Nine Pejnović te frizure Katice Topčić, a sve su upotpunile iznimno ženstvene kombinacije iz nove Boudoir kolekcije.

Poigravanje teksturama, božićnim motivima na dizajnu i oversized detaljima poput mašni i nakita, poznata blogerica je zaokružila upadljivim čarapama koje nas asociraju na candy cane slatkiše i nezaobilaznim crvenim čizmicama koje su upotpunile stylinge.

Ovu razigranu božićnu kolekciju možete pronaći u Boudoir trgovini u Radićevoj 22 i na webshopu https://boudoir.hr

Foto: Karmen Poznić
Frizura: Katica Topčić za Kevin Murphy
Make up: Nina Pejnović
Odjeća: Boudoir
Organizacija i styling: Barbara Repe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu