Categories Modne vijesti

PREKRASAN nakit hrvatskog brenda koji možete personalizirati

Amas bijoux je zadarski brend koji postoji već pet godina te lagano osvaja domaće  ali i strano tržište. Iza imena “Amas” krije se riječ ljubav, što Amas znači na izgubljenom jeziku esperanto, a upravo je ljubav prema nakitu i kreativnosti misao vodilja ovog brenda. 

Ovaj put Amas je prezentirao novu kolekciju koja je snimljena u Zadru, a dio kolekcije je i posvećen gradu gradu Zadru. Zimska kolekcija Amas nakita donosi mnoge novitete, a najveći je uvođenje personaliziranih komada. “Često nas klijenti pitaju mogu li na naše pločice ugravirati neke svoje citate, imena i sl., stoga smo odučili i uvesti tu mogućnost. Graviranje će postati dostupno kroz nekih mjesec dana”, rekla je vlasnica brenda Petra Mičić Garibović.

Osim personaliziranog pristupa, Amas je predstavio novu kampanju pod imenom “Amas – love” sa standardnim minimalističkim nakitom, krugovi su i dalje zaštitni znak Amas nakita, kao i narukvice na konopcu. Ovogodišnji “must-have” je jednostavna narukvica sa malenim srcem koji je simbol Amas nakita kao i velike naušnice koje su opet u trendu. Prema uzoru na rozetu na crkvi Sv. Stošije u Zadru izrađene su narukvice, ogrlice i naušnice. “Htjeli smo se na neki način odužiti gradu Zadru te ukazati na sve ljepote koje ima ovaj grad, a tako smo i ‘posudili’ motiv sa Sv. Stošije.”

Nakit je napravljen od kvalitetnog 925 srebra s pozlatom od bijelog rodija ili osamnaest karatnog zlata, a motiv je stavljen i na već poznate narukvice na konopcu.  Novu kampanju snimio je fotograf Fabio Šimičev,  dok je model bila zadarska dizajnerica i vlasnica branda “Piccola creations” – Doriana Miletić. Nakit se može naručiti preko Facebook Instagram stranica te u Amas poslovnicama u City Galeriji, Supernova Centru u Zadru te u Lulu&brands dućanima u Šibeniku i Splitu.

IZVOR: JOLIE.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu