Categories Modne vijesti

PREDIVNI KAPUTI! Idilična modna jesen s potpisom brenda ELFS

Nakon iznimno uspješne samostalne revije, najpopularniji domaći modni dvojac predstavlja atmosferičnu kampanju za aktualnu kolekciju snimljenu u netaknutoj prirodi Gorskog Kotara.

Ranojutarnja izmaglica i bajkoviti krajolik jezera Bajer poslužili su kao idealna kulisa kako bi se dočarala mistična atmosfera hladne jeseni u koju su se sjajno uklopile romantične haljine, luksuzni kaputi  i tople zimske parke.

Kolekcija “Wild Flower” inspirirana je poljskim cvijećem, koje predstavlja slobodu i drskost. Motivi poljskog cvijeća provlače se kao štikovi na majicama ili, pak, kao print na dugim  lepršavim haljinama koji se kombiniraju sa ženstvenim kaputima ukrašenima raskošnim krznom. Elegantni kaputi dolaze u bezvremenskoj crnoj, klasičnoj boji devine dlake i ove sezone izrazito popularnoj trendovskoj sivoj, a uz njih dizajneri predlažu pleteninu u istom tonu.

Nesputani duh kolekcije kampanjom je ovjekovječio Danijel Galić, a kao poljsko cvijeće zablistala je Anamarija Cajner iz agencije Talia Model.

Fotograf: Danijel Galić
Make-up and hair: Iva Berišić za IBeauty
Model: Anamarija Cajner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu