Categories Modne vijesti

PREDIVNE TORBE inspirirane Korčulom oduševit će sve fashionistice

Neodlučna u svojoj velikoj umjetničkoj dvojbi, Kristina Fazinić nikako da odabere što joj je draže – fotografiranje ili dizajniranje torbi. Na sreću svih poklonika ljepote, ne odriče se niti jedne svoje kreativne strasti i uporno spaja te dvije dimenzije.

Fotografkinja i dizajnerica Kristina Fazinić živi i radi u Zagrebu, a svako ljeto u svojoj rodnoj Korčuli otvara vrata prodajne galerije Bags by Kristina iz koje u svijet odlaze jedinstvene, ručno izrađene torbe s motivima tisućljetne baštine grada i otoka.

Svoju novu kolekciju Kristina predstavlja razglednicama koje šalje iz Korčule na kojima, u prizorima kamena, mora i rascvjetalih đardina, naglašava izvor inspiracije za svoje prekrasne torbe. Za izradu ovih unikatnih torbi Kristina koristi vrhunsku kožu, a ove sezone je u dizajniranju posegla za svim nijansama plave i ružičaste te sunčano žutom i strastvenom crvenom bojom.

Bags by Kristina možete pronaći u Zagrebu u Petit Design Storeu u Tkalčićevoj 73 i u samom srcu grada Korčule u slikovitoj ulici Jakova Baničevića 8a.

www.bagsbykristina.com

www.facebook.com/Bags-by-Kristina-126193657416522/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu