Categories Modne vijesti

POZNATI REDATELJ MIRAN KURSPAHIĆ zaštitno je lice nove kolekcije torbi “Iva Tuđa”

Nova kolekcija Iva Tuđa torbi inspirirana je stilskim okosnicama 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. Dominantna odrednica je boho glamour te se cijelom kolekcijom protežu detalji poput resa, zakovica i metalnih detalja. Boje koje dominiraju su boja pudera, konjaka, žuta te neizostavna crna.

Hit kolekcije je tzv. remen torba koja se nosi oko struka te na vrlo efektan stilski način čini okosnicu ženske kolekcije. Prvi put Iva Tuđa predstavila je limitiranu kolekciju muških torbi. Torbe su izrazito robusne i voluminozne, pročišćenih linija i formi s neizostavnim metalnim detaljima.

Zaštitno lice muške kampanje je režiser i glumac Miran Kurspahić, koji savršeno predstavlja kolekciju te njezinu stilsku poruku. Estetska inspiracija kampanje je film The Hunger (Tony Scott) s Davidom Bowiem i Catherine Deneuve u glavnim ulogama.

Kampanja je snimana u prostorima hotela Le Premiere u Zagrebu. Kampanju je snimio modni fotograf Belizar Valić, za make-up se pobrinula Samanta Mihaela Šafran, za hair styling frizerski salon Didi, dok je ulogu ženskog modela iznijela Golda iz agencije Belizar Valić Agency.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu