Categories Modne novosti, Modne vijesti

Poznati modni dizajner Ivan Alduk predstavlja veseli ljetni editorijal

Ljetni editorijal koji evocira divna sjećanja na duga, vruća ljeta na selu kod bake, igre u hladovini, tjeranje osa, svježe smokve, hladnu lubenicu, zvuk cvrčaka i večeri provedene u druženju dolazi nam iz kreativne radionice poznatog dizajnera Ivana Alduka. Kao što smo nekad listali stare albume, smijali se prošlosezonskoj modi, natapiranoj frizuri i kojoj kili viška, ali uvijek s posebnom dozom sjete čuvali takve uspomene, Alduk nam predstava jednu novu modnu uspomenu na savršen dan u Hrvatskom zagorju.

Predivni Vuglec Breg poslužio je kao izvrsna kulisa u realizaciji ovog netipičnog, veselog i šarenog modnog editorijala koji slavi vesela druženja, uživanje u životu i lijepu odjeću. Aldukovi poznati modeli haljina, toaleta i vjenčanica prikazani su u realističnom i svakodnevnom ambijentu koji vrlo lako možemo poistovjetiti s djevojačkom zabavom, vjenčanjem ili obiteljskom proslavom. To i jesu najčešće situacije na kojima dizajn hrvatskih dizajnera nastavlja svoj život nakon prikazivanja na reviji ili modnoj kampanji.

“Htjeli smo dočarati ljepotu ljeta na selu u jednoj modnoj priči neopterećenoj savršenstvom i klasičnim modnim poimanjem. Dakle, nema začudnih poza i poigravanja rasvjetom, nego veseli životni trenuci uhvaćeni u oku kamere kakvih su nekoć bili puni naši foto albumi. Bez namještanja ili dodatne obrade, što je danas endemska pojava, samo čisti životni isječci koji su malokada savršeni”, izjavio je Ivan.

Alduk ljeto provodi radno, a dokaz tomu je i ovaj zanimljivi modni editorijal fotografa Ivana Pavliša koji donosi tridesetak aktualnih modela vjenčanica, kratkih, koktel i dugih haljina prepoznatljiva dizajna koje možete pogledati i na web stranici alduk.hr te ugovoriti svoj termin u dizajnerovu showroomu. Modeli Paula Puškaš, Ana Maria Cajner i Anastazija Đurić iz Talia Model agencije izvrsno su dočarale djevojke koje se znaju zabavljati u životu, pa čak i popiti rakiju na snimanju, a svježi make-up djelo je visažistice Tajane Bikić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu