Categories Modne vijesti

POGLEDAJTE NOVI lookbook hrvatskih modnih dizajnera

Pred vama je novi Moda.hr lookbook hrvatskih modnih dizajnera u kojemu je 43 dizajnerskih modnih imena kroz ‘signature’ model aktualnih kolekcija predstavilo svoj pomno stvaran i strpljivo građen modni senzibilitet.

www.moda.hr neumorno naglašava kako je hrvatski modni dizajn kvalitetan, aktualan i zanimljiv. Tradicionalan Lookbook hrvatskih modnih dizajnera već sezonama služi kao potvrda te teze i osigurava platformu za promociju hrvatskog dizajna.

Platforma koja jednaku šansu nudi već dobro poznatim i etabliranim dizajnerima, kao i svježim imenima domaće modne scene, onima čije vrijeme tek dolazi i kojima je ovaj projekt prva prilika da se predstave većem tržištu.

“Prije svega desetak dana bili smo svjedoci potvrde kako trud, rad i odricanje na kraju donesu uspijeh i priznanje. Hrvatski modni dizajn u svim svojim oblicima od starta je odan spominjanoj devizi. No željeni rezultati ne stižu ili stižu neujednačeno, premalo i presporo, što mnoge stavlja u poziciju da proispituju ispravnost svojih odluka i s pravom se pitaju je li karijera u hrvatskom modnom dizajnu možda bila kriva odluka. Recentni događaji su nam isto tako pokazali kako spominjani trud, rad i odricanje nisu dovoljni i kako treba ‘to još nešto’. ‘To još nešto’ je zajedništvo i podrška što hrvatskom modnom dizajnu nedvojbeno fali. Mislim i siguran sam kako su nam nedavni sportski uspjesi pokazali put kojim hrvatski modni dizajn treba ići, te kako u budućnosti zajedništvo i podrška neće izostati”, govori voditelj projekta Moda.hr, Tomislav Perić.

Moda.hr lookbook donosi opsežan pregled rada hrvatskih modnih dizajnera i brendova.

Svi oni stvaraju unikatne i kvalitetne modele namijenjene brojnim prilikama, ali i različitim individualnim stilovima, a zahvaljujući interesu čitateljica koje ga svake sezone pomno prate, Moda.hr lookbook postao je idealan način prezentacije dizajnerskog rada velikom broju potencijalnih klijenata.

FOTOGRAF: Goran Čižmešija

MODELI: Dolores Dž. (Belizar Valic Agency), Dora B. (Relatum)

STYLING: Marina Abramović

HAIR: Frizerski Studio IN, DESSANGE Hrvatska  

MAKE-UP: Kasandra Draganić, Sara Alagić, Paula Deković 

PRODUKCIJA: Marina Abramović, Tomislav Perić ispred www.moda.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu