Categories Modne novosti, Modne vijesti

Osvježite garderobu preslatkim nakitom domaćeg brenda

Kao spoj laganih materijala i toplih ljetnih trendi boja, smootch predstavlja svoj rođendanski nakit za vruće ljetne dane. Ovaj elegantni, ali razigrani nakit potpisuje sve popularniji hrvatski smoothie brend smootch za čiji se vizualni identitet pobrinula freelance dizajnerica i asistentica na Vizualnim komunikacijama Studija dizajna u Zagrebu, Romana Kajp, te ilustratorica ovih šarenih voćaka, kreativni copywriter, Ivana Štrukelj.

Slijedi nam dugo i toplo ljeto pa je vrijeme da svoju garderobu osvježimo s jednim ovakvim ležernim nakitom. Naravno, ova kolekcija nije namijenjena isključivo za plažu već ju možemo prošetati i vrućim gradskim ulicama. Smootch ogrlice dizajnirane su za jednobojne, prugaste ljetne majice, bluze, haljine ili košulje, a nije na odmet nositi ih na kakav trendi uzorak te naravno na kupaći kostim. Ogrlica je lagana i pogodna za putovanja, a trenutačno se u prodaji nalazi sveukupno 150 komada. Smootch, naravno, nije brend koji se bavi izradom nakita, već se samo za svoj rođendan nagradio i osvježio.

Smoothie bar smootch otvoren je prije osam godina u srcu Rovinja kako bi stanovnicima grada i turistima ponudio razne mješovite i odmah pripremljene prirodne voćne sokove, smoothije, milkshakeove, zdrave doručke, limunade s medom, mentom i đumbirom, ukusne vafle… Od 2010. od kada je otvoren pa sve do danas, smootch svoje usluge nudi i na najvećim i najboljim hrvatskim festivalima kao što su: Outlook, Dimensions, Modem, Terraneo, Seasplash, Weekend Media Festival, Dan D i mnogim drugim.

Kampanja je nastala suradnjom fotografkinje Doris Fatur, hair stilistice Ivane Marušić (She Cuts Your Hair) i makeup artistice Petre Sever. Modeli Eva Balažin, Marta Badurina i Vedran Vinski, osim što su lijepi, bili su ili su još uvijek dio Smootch tima.

Smootch pronađite na Facebooku i Instagramu, a ako ste se zagrijali za ove genijalne ogrlice, kontaktirajte ih u inbox i oni će vam objasniti kako do nje ili dođite na jedan od festivala po nju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu