Categories Modne vijesti

ORIGINAL LICKS – hrvatski proizvod koji će zauvijek promijeniti svijet tenisica

LICKS su posebno dizajnirani i proizvedeni tako da odgovaraju svim modelima tenisica. Također su unisex te odgovaraju i raznim veličinama tenisica. Korisnici mogu birati između različitih dizajna, stilova i boja, a moći će priložiti i vlastiti dizajn te tako stvoriti svoje jedinstvene LICKS. LICKS zamjenjivi jezici izrađeni su ručno od ekokože i proizvode se u Hrvatskoj.
Ideja o LICKS-ima živi već nekoliko godina, a sve je počelo od želje za nečim drukčijim, ali istovremeno jednostavnim za uporabu i proizvodnju. Osnovna zamisao bila je omogućiti promjenu izgleda svake tenisice te ih tako personalizirati i osvježiti, bez kupovine novog para tenisica.
“Dizajn tenisica me oduvijek privlačio, ali proces i proizvodnja u tom su trenutku bili preskupi. Međutim, ideja me proganjala i jednog sam se dana zapitao – ako ne mogu napraviti svoje tenisice, mogu li na neki način personalizirati i promijeniti svaku tenisicu koja postoji? To je bio dan kada sam počeo raditi na “zamjenjivom jeziku” kojeg sam kasnije nazvao LICKS”, rekao je Željko Hudoletnjak, osnivač Original LICKS. Startup je već bio u kontaktu s tvrtkama i investitorima kao što su Supra, Nike, Mark Cuban (vlasnik Dallas Mavericksa), Deborah Meaden, Snoop Dogg, i svi oni pokazali su interes za proizvod.
S više od 50 tisuća sign upa, Original LICKS je u ponedjeljak krenuo s kampanjom na Indiegogou.
Original LICKS info: Osnovan 2017. godine, Original LICKS je fashion startup s uredima u Zagrebu i Londonu. Tim od 10 mladih entuzijasta s Original LICKS-ima namjeravaju zauvijek promijeniti svijet tenisica, u nadi da će LICKS postati nezaobilazni accessorise za sve one koji žele imati drukčije tenisice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu