Categories Modne vijesti

NOVO POGLAVLJE NAKITA s hrvatskim potpisom

Karlo Krekić za LAPIDARIUM

Hrvatska modna scena odavno je poznata po broju individualaca, kreativaca i vizionara koje okuplja, te nam svake godine iznjedri neka izrazito kvalitetna imena koja ne mogu proći nezapaženo.

Kada govorimo o modnoj sceni i dizajnu, nismo striktno određeni samo prema dizajnu odjeće. Naša scena nepresušan je izvor novih ideja. Odmaknemo li se samo korak dalje od odjeće i zagrebemo malčice dublje ispod površine, dolazimo do onih koji nam svakodnevicu mogu učiniti zaigranijom, posebnijom i originalnijom, ali oko kojih se ne diže velika prašina te im se ne pridaje previše medijskog prostora, riječ je, naravno, o dizajnerima nakita.

TANJA ČURIN
TANJA ČURIN

”Hrvatska scena obiluje kvalitetnim nakitom u što smo se uvjerili kada smo započinjali ovu priču, upravo s vizijom da približimo i dokažemo hrvatskoj publici, koliko je kvalitetan i koliko se potencijala krije u domaćim rukama”, govori voditelj projekta Tomislav Perić, te dodaje, ”nastavno na već tradicionalni Moda.hr Lookbook hrvatskih dizajnera odjeće, ovog puta donosimo vam Lookbook hrvatskih dizajnera nakita. Uvidjevši da ne postoji ništa slično što bi obuhvatilo ovu kategoriju dizajna na jednome mjestu, odlučili smo se na ovaj potez”.

Smiljka Franjić za LAPIDARIUM
Smiljka Franjić za LAPIDARIUM

I ova priča pokazala se uistinu dobro prihvaćenom od strane dizajnera koji su prepoznali potencijal ovog projekta. Njih čak 41 odlučilo je ovjekovječiti i zauvijek zaustaviti trenutak s onim najboljim iz svoje ponude, te tako ostaviti neizbrisiv trag.
Pred objektivom Karmen Poznić našlo se tako najbolje što domaća dizajnerska scena nudi, te su samim time, bez lažne skromnosti, započeli jedno novo, još neotkriveno poglavlje kronike hrvatske modne scene.

Silvio Hrnčir za LAPIDARIUM
Silvio Hrnčir za LAPIDARIUM

Pred vama je Moda.hr lookbook dizajnera nakita 2018. Nadamo se kako ćete uživati u priči jednako kao što je uživao tim koji ju je stvarao – fotografkinja Karmen Poznić, stilistica Milijana Mimi Rončević, modeli Sara Siladji i Nika Mikulek (Midikenn), Antea Grabovac (Sonic), Milijana Mimi Rončević i Nuša Prižmić, make-up artistice Slavica Seka Kožul, a frizure je kreirao J. K. Style Hair Studio.

NIIRO jewelry
NIIRO jewelry
LE POEME JEWERLY
LE POEME JEWERLY
Jewellery TJ
Jewellery TJ
DENI DESIGN
DENI DESIGN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu