Nova Lukabu Bridal kampanja u zaboravljenoj vili Batory

by | 25 travnja, 2018

U samom centru Osijeka stoji, u nekim prošlim vremenima napuštena i zaboravljena, veličanstvena vila Batory. Upravo je ona poslužila fotografskom dvojcu Beck, Jasmini i Davoru, da s prvim sunčanim danima u nju puste varljivu toplinu proljeća i da u njoj, kroz kampanju modne kuće Lukabu, počne buđenje, cvjetanje – godišnje doba ljubavi. Inspirirani svjetlom i trenutkom, njihovo umijeće bilo je savršen spoj s posljednjom kolekcijom vjenčanica poznate osječke modne kuće.

Već prepoznatljive lakoće i teksture, te 3D čipka koja prati najnovije trendove u dizajnu vjenčanica, poznati rad s puder podlogama,u stare su ruševine unijele nježnost i mističnost. Lukabu, Jasminu i Davora povezuje stavljanje naglaska na realnost i fluidnost, zbog čega je logičan izbor za ulogu mladenke još jednom bila Martina Cegledi, djevojka koja nije profesionalni model i čija estetika predstavlja svakodnevnu Lukabu mladenku, koja želi istaknuti linije svoga tijela i naglasiti svoje omiljene karakteristike kroz viziju dizajnerice Marine Jerant.

Držeći se usko već uhodanog tima, kako bi se postigla što veća čarolija zabilježenog trenutka, za make-up je zaslužna Sara Grepo, gdje je također najvažnija bila stvarna ljepota mladenke i svjetla koža u tami napuštene vile.

Sve vjenčanice iz kampanje ”Season of love” dostupne su mladenkama u Lukabu showroomu, na prvom katu TC Nama. Više informacija potražite na službenoj stranici Lukabua te na našojFacebook stranici, a rad Jasmine i Davora također je dostupan na Jasmina & Davor weddings te njihovoj Facebook stranici.