Categories Modne vijesti

Nadrealna realnost brenda “Etna Maar” za hladne dane pred nama

Iako smo kalendarski tek ukoračili u jesen, hladniji dani pred nama pokazuju nam da je ljeto uistinu ostalo daleko za nama. Ono što mnogima slijedi jest istraživanje sadržaja svog ormara i razmišljanje kako se toplo odjenuti, a da se smisao za modu nepovratno ne izgubi negdje ispod brojnih slojeva odjeće.

Rješenje za poklonike romantičnog, pomalo mističnog stila donosi brend Etna Maar svojom novom kolekcijom pomalo neobičnog naziva Sureal reality/Nadrealna realnost. Kako je objasnila dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, ova kolekcija za hladne dane inspirirana je popularnom vampirskim serijalom “Sumrak”, a pomalo mračno i mistično joj je i raspoloženje: “Kolekcija sadrži jakne, kapute, haljine asimetričnog kroja i tunike te vunena pletiva u sivoj, crnoj i bijeloj boji s tragovima crvene. Njezin je naziv pomalo nejasan, donosi viziju između sna i jave, realnosti i nadrealnosti, čime sam željela prenijeti neka svoja razmišljanja tijekom izrade kolekcije. Materijalizirati ideju, pretvoriti je u nešto realno, dopadljivo i u konačnici nosivo dugačak je put, no nema veće nagrade no kada rezultati budu onakvi kakve sam ih zamislila. Upravo je to slučaj i s ovom kolekcijom”, poručila je dizajnerica.

U idiličnoj atmosferi netaknute prirode Hrvatskog zagorja snimana je i kampanja za novu kolekciju, koja se na policama dućana moći pronaći u Ilica 82. Stoga, ne sumnjamo da će poklonici romantike pronaći nešto za sebe i uvrstiti Nadrealnu realnost u svoj svakodnevni modni odabir.

FOTO: Senja Vild
MODELI: Mia/Dea Maretić, Talia model
MUA: Kristina Atletić
LOKACIJA: Zaboky selo

Pratite nas na Instagramu