Categories Modne vijesti

Modna kuća HIPPY GARDEN predstavlja kampanju za jesen/zimu 2018. „Be wild & trend IT UP“

Đurđica Vorkapić savršeno prikazuje autorski profiliran opus odjeće, koja je u funkciji novoga vremena, vremena snažnog urbanog identiteta.

Vješto koristeći nove dizajnerske izazove i nove tehnologije, dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom potpisu gdje uz retro ženstvenost virtuozno kombinira urbane krojeve.

Kolekcija odiše profinjenom elegancijom, a kolorit je sveden na minimum pa tako prevladavaju nijanse tamno sive i nezaobilazna crna u kombinaciji sa srebrnim nitima.

Poštujući kod brenda naglasak je na veličanstvenim haljinama i kaputima upotpunjenim funkcionalnim pletivom i unikatnim čizmama što daje jednu novu, snažnu dimenziju brendu HIPPY GARDEN.

Svaki komad pomno je osmišljen dio zaokružene priče u kojoj je trajno nastanjen glamur.
Možda je ovo jedna od Hippy Gardenovih najintrigantnijih kolekcija ikada, a imat ćemo je prilike vidjeti 16. listopada u Muzeju suvremene umjetnosti.

Fotografska priča koju je snimio Šime Eškinja povezuje modu i umjetničku fotografiju. U ulozi zaštitnog lica pojavljuje se Paola Buljan iz Relatum model agencije, dok je make-up djelo Sanje Agić, a za kosu je zaslužan Studio Evelin. Na snimanju su se koristile životinjske replike trajno smještene na riječnim obalama grada Karlovca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu