Categories Modne novosti

PROCURILE SU SKICE vjenčanice Meghan Markle

Biti dio britanske kraljevske obitelji sigurno nije lako zbog brojnih pravila i protokola.
Posebno neće biti lako američkoj glumici Meghan Markle koja se zbog princa Harryja morala odreći karijere, preseliti u London te pristati na brojna pravila ponašanja i odijevanja koje nalaže kraljevska tradicija. Među njima je i ono kako od sada lijepa glumica neće moći nositi seksi krpice ili kreacije koje otkrivaju njezina koljena, no unatoč tome, Meghan baš uvijek izgleda besprijekorno.

No kada je u pitanju najvažniji dan u njezinom životu, čini se kako glumica neće pristati na kompromis te kako će njezina biti zadnja, barem kada je u pitanju odabir vjenčanice. Naime, u javnost su procurile tri skice potencijalnih vjenčanica zgodne brinete za koje je zaslužna izraelska dizajnerica Inbal Dror koja je potvrdila kako ju je kraljevska obitelj kontaktirala u vezi izrade vjenčanice, iako se spominjala i Victoria Beckham.

Njezine vjenčanice su istovremeno glamurozne, sofisticirane, ali i seksi pa se čini kako se tvrdoglava glumica izborila za svoje mjesto pod suncem u britanskoj prijestolnici koja je njezin novi dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu