Categories Modne novosti

MODNI BREND KOJI će obožavati svi ljubitelji mačaka

RIPNDIP

Skejterski brend RIPNDIP osnovan je 2009. godine zahvaljujući Ryanu O’Connoru, ali tek prije dvije godine privukao je pozornost svojim dizajnom u cijelom svijetu. Konkretno, jednim likom koji je danas službena maskota i ključna figura gotovo svih linija.

RIPNDIP

RIPNDIP MASKOTA LORD NERMAL

Radi se o Lordu Nermalu, bijelom mačku koji se prvi put pojavio na dizajnu T-shirta. Naizgled slatko proviruje iz džepa na majici, ali kad se džep povuče prema dolje, mačak za promatrača ima vrlo jasnu poruku. Ilustracija Jaymea Lemperlea toliko je oduševila pojedince da je ubrzo postala viralna. Pogotovo među vlasnicima mačaka, kojima je itekako poznata prevrtljiva priroda njihovih ljubimaca.

RIPNDIP

I tako je Lord Nermal zasjeo na čelo brenda, više-manje izguravši sve ostale likove iako je vlasnik brenda zapravo alergičan na mačke. Nove kolekcije uključuju apsolutno sve, od majica kratkih rukava, majica s kapuljačom, skateboardova, maskica za mobitel, čarapa, pribadača i natikača koje su im trenutačno najprodavaniji komad. A sa svakog proviruje Nermal i zadovoljno se smije.

RIPNDIP

RIPNDIP

IZVOR: JOURNAL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu