Categories Modne vijesti

MINIMALISTIČKI PRISTUP u novoj kolekciji i kampanji Diane Viljevac

Dizajnerica Diana Viljevac, sezonama unazad, svojim vizualima nudi potpuno novi i minimalistički pogled na svoje kolekcije. Takav pristup osmišljen je i za nove vizuale koji najbolje dočaravaju balans njezinih kreacija i estetike brenda.

Pročišćena i bazična ready to wear kolekcija  sastoji se od haljina, kombinezona i kaputa koji su pojednostavljeni kako krojem tako i koloritom. Okosnica dizajna su V-izrezi, dok je golim ramenima naglašena ženstvenost. Poseban naglasak stavljen je na struk, a haljine su „midi“ duljine, što ih čine nosivim u svim prilikama i prigodama.

Svake jeseni žene su u potrazi za idealnim kaputom, upravo Diana je dizajnirala takav, topao, udoban, nosiv i ženstven. Kaput ovih hladnijih dana postaje lice našeg stila, u dvobojnim i trendi kaputima Diane Viljevac provest će te cijelu jesen i zimu. Kaputi su napravljeni od vune i viskoze, dok su haljine i kombinezone izrađeni od prirodnih i umjetnih vlakana.

Osnovna vizija ove kolekcije bila je ponuditi odjeću koja odgovara svim tjelesnim konstitucijama i generacijama, te da se svatko može pronaći u njoj. Često mislimo da naš stil određuje naša omiljena boja, stoga paleta od 15 boja ponuđena je klijenticama na izbor da svoju haljinu ili kombinezon u omiljenoj boji ukomponiraju u vlastiti stil.

Kolekcija je dostupna u showroomu na adresi Šenoina 11,2 kat ili putem webshopa: www.dianaviljevac.com

FOTO: Jakov Baričić
MODELl: Iva Mijolović (Colors Model Management)
MUA: Simona Antonović
HAIR: Lidija Štokić (Hairvetica)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu