Categories Modne vijesti

KLISAB predstavlja lookbook za kolekciju koja je oduševila obožavateljice statement mode

Nakon što su prikazali svoju novu kolekciju za jesen/zimu, modni dvojac KLISAB predstavlja novi lookbook kao nastavak prezentacije PATCHPATCH kolekcije. Vizuali, koje potpisuje Aleksandar Selak, mladi fotograf koji je na našoj modnoj sceni već ostavio trag, naglasak stavljaju na sve odjevne komade i teksture materijala te s dominantnom, a opet nenaglašenom pozadinom postaju prepoznatljiv izričaj s KLISAB potpisom.

Ovom kolekcijom dominiraju boje i uzorci koji do sada nisu bili naš prvi izbor, i zbog toga nam je bila želja stvoriti pročišćen lookbook s naglaskom na sve odjevne komade i teksture materijala. Ove sezone nas posebice veseli izbor modela i vjerujemo da smo ovim lookbookom, osim same odjeće, uspjeli istaknuti i njihovu individualnu ljepotu i karakter“, objasnili su Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, koji su i na snimanju ovog lookbooka nastavili suradnju s Ivanom Vukušić i Lunom Valas iz agencije Talia Model te s talentiranim Aleksandrom Selakom.

„Snimanje vizuala za KLISAB mi uvijek predstavlja izuzetno zadovoljstvo, a ova sezona je posebna po tome što smo sami osmislili set za snimanje i stvorili KLISAB verziju klasične bijele studijske pozadine te pomalo neurednim i neopterećenim slaganjem materijala razbili sterilnost bjeline i dodatno naglasili teksturu i strukturu odjeće ostajući pritom vjerni minimalističkom identitetu brenda“, dodaje mladi fotograf, koji već duže vrijeme surađuje s dizajnerima poznatim po kombiniranju više različitih materijala i stvaranju statement odjevnih komada za kojima uzdišu brojne Hrvatice.

Promišljeni minimalizam s dizajnerskim pomakom glavna je nit vodilja u radu ovih modnih kreativaca za čije vizuale makeup potpisuje Petra Sever za Estée Lauder, a kosu Matej Tonković (Salon Glamour). Svi dostupni komadi mogu se isprobati i kupiti u KLISAB studiju uz prethodnu najavu putem e-maila ili Facebook pagea.

FOTO: Aleksandar Selak
MODELI: Ivana Vukušić, Luna Valas (Talia Model)
MUA: Petra Sever za Estée Lauder
KOSA: Matej Tonković (Salon Glamur)

CIPELE: Högl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu