Categories Modne vijesti

KAMPANJA ZA NOVU KOLEKCIJU odvela “eNVy room” u Rijeku

Iako izvorno najpoznatija kao lučki grad, Rijeka u svojim zakutcima krije i puno romantike i dozu mističnosti, koju su na svjetlo dana odlučili iznijeti eNVyroomovci. Ovih dana popularni dizajneri snimali su kampanju za svoju kolekciju za jesen-zimu 2017./2018., koja je pod pokroviteljstvom brenda Vichy predstavljena u njihovom showroomu krajem kolovoza.

Odjeća koja u sebi spaja mnoge elemente, ženstvenost, gotiku i motive mora odlično se uklopila u stjenovit krajolik Kvarnerskog zaljeva i u pomalo sumorno industrijsko ozračje unijela duh romantike.

Novu eNVy kolekciju za jesen-zimu 2017./2018. čine 20 prêt-a-porter komada i pet vjenčanica. Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević uvrstili su pregršt ideja iz različitih razdoblja mode, od viktorijanskog doba, školskih uniformi s početka prošlog stoljeća do sedamdesetih i blago burtonovsko crno-bijelog štiha. Naglasak kolekcije stavljen je na haljine i kombinezone, uz ponešto oversized kaputa, jakni, sweatshirtova, suknji i topova.

Iznenađenje su i boje i morski motivi – iako je kolekcija izvorno crno-bijela, neki detalji su u zlatnoj, crvenoj, plavoj i srebrnoj boji. Istovremeno, haljine su uglavnom prozirne i bez podstave kako bi se naziralo retro donje rublje, samostojeće čarape i suspenzeri. Sintagma Dark Romance odlično opisuje novu eNVy kolekciju, koja je već pronašla put do brojnih modnih poklonica.

Nova linija donosi i naglašen struk, suknje i kraće haljine retro zvonolikog kroja dužine do ispod koljena te duge haljine nabrane u struku koje lagano padaju uz tijelo. Hlače i kombinezoni su također dužine do pola lista,; a prisutni su i dizajnerima omiljeni volani, iako u znatno manjoj mjeri nego u prijašnjim radovima.

Pojedini odjevni komadi inspirirani su muškim odijelom te odaju malo stroži dojam, a izradu odlikuje i bogatstvo korištenih materijala – od mekanog tila i svilenog satena do neoprena i viskoznog cadyja.

FOTO: Marko Grubišić
MUA:  Sanja Agić
HAIR: Draška Topić
MODEL: Leonarda Zeba, Talia Model

1 komentar

  1. 1. naučiti autore ili suradnike da resajzaju slike a ne da uplodaju 8-10 MB po slici, normalno da vam se onda stranica otvara 2-3 minute !
    2. instalirati plugin ‘Optimize Database’ podesiti i očistiti smeće po bazi

    na ovaj način nitko vas ne čita, previše vremena se čeka otvaranje stranica…

    LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu