Categories Modne vijesti

Ida Prester i Milivoj Lulek postali profesori

Prilikom otvorenja Jezičnog centra Berlitz na novoj lokaciji u samom centru Zagreba, Milivoj Lulek i Ida Prester su u ulogama profesora razveselili uzvanike.

Milivoj Lulek, odnosno poznati komičar Saša Buneta, u suradnji sa voditeljicom i pjevačicom Idom Prester, zabavio je brojne uzvanike prilikom otvorenja Jezičnog centra Berlitz. Lulek je u svom posebnom stilu glumio otkačenog profesora, koji je pristigle goste zamijenio za buduće učenike te ih tako nasmijao do suza.

Dokaz brige o svojim polaznicima i kvaliteti usluge Jezičnog centra Berlitz upravo je i otvorenje novih prostora u kojima će se i dalje učiti čuvenom Berlitz metodom® .

„Iznimno mi je drago što smo nove prostore otvorili upravo zato da naši polaznici sa što manje teškoća usvoje nove jezike i tako postanu uspješniji u svom poslu.
Naš centar je primjer kvalitete i inovativnosti kojoj težimo kao poduzetnici i pojedinci, okrenuti samo prema budućnosti.“ – rekla je gospođa Ankica Kutle Beljan, vlasnica i direktorica Berlitza.

Posebnu zahvalu direktorica je uputila izaslanici Predsjednika Republike Hrvatske, prof.dr.sc.Ankici Marinović, povjerenici Predsjednika za ljudska prava i civilno društvo te gospođi Denise Jaspers, Franchise Menadžerici Berlitza za Europu, Aziju i Afriku, na njihovoj podršci i ohrabrenju poduzetnicima da bez obzira na recesiju ulažu u znanje i traže puteve za nove uspjehe.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu