Categories Modne vijesti

“FROM SPLIT WITH LOVE!” Nova proljetna kolekcija Monike Sablić prava je razglednica iz Dalmacije

Zanosna Iva Jerković zaštitno je lice nove ljetne kolekcije splitske dizajnerice Monike Sablić. Kampanja naziva „From Split with love“ snimana je pred foto-objektivom Danijela Galića u predivnoj Vili Dalmaciji. “Viziju kolekcije imala sam još ove zime. Iva je pravi mediteranski tip žene koja se odlično uklopila u kampanju”, kaže Monika.

Kolekcija je, kao i uvijek, u Monikinom prepoznatljivom stilu, ženstvena i seksepilna, idelna za sve prigode. Jako je nosiva i za dnevni i za večernji look, kao i za svečane prilike.

Kolekcija se sastoji od šarenog kombinezona s romantičnim cvjetovima i haljine na preklop s volanima. U kolekciji je i bež suknja i bijeli top, bijela uska haljinica na cvjetove koju nosi Iva, svijetloplava haljinica u stilu Fellinijevih filmova koju nosi Monika. Zatim šarene hlače na cvjetove i od brokata u dvije različite boje lila i svijetloplava te top na jedno rame. Za make-up zaslužne su Bela make up iz salona Larita studio i Violeta Kekezović, dok je cvijeće stilizirao Ivo Radan, nakit SNS Design Showroom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu