DIZAJNERICA JADRANKA ORIHOVAC predstavlja novu kolekciju JO ART nakita

by | 5 srpnja, 2018

Swarovski kristali, Murano kuglice, biseri, perje, koža, krzno, perle i baršun, pojmovi su koji pobude pažnju i zaintrigiraju svaku ženu, no kad se nađu u rukama dizajnerice Jadranke Orihovac koja im svojim prstima udahne život tad postaju čarolija zvana JO Art.

Inspirirana vintage i Art Deco stilom, motivirana prirodom, umjetošću, ženstvenošću, ženskim licima i cvijećem Jadranka ručno stvara unikatni nakit, bajkovit i poseban. Nakit svojim koloritom, teksturom i motivom, naglašava žensku eleganciju, šarm, zavodljivost i atraktivnost te je nosiv u dnevnim, casual odjevnim kombinacijama i u večernjim ili posebnim prilikama.

Vođena načelom “moda je prolazna, ali stil ostaje” koji predstavlja filozofiju brenda JO Art, umjetnica želi naglasiti osobnost, jedinstvenost i stav svake žene i dati joj priliku da danas, u površnom, konfekcijskom i trendovskom, copy-paste svijetu povrati dostojanstvo i da svoju ljepotu i posebnost izražava sa stilom.

Raspoloživ nakit odaberite na webshopu http://joart.net/webshop/ ili osobno posjetite showroom u Mesničkoj 9, u Zagrebu, uz prethodnu najavu.