Categories Modne vijesti

CIPELICE RADOSNICE! Obuća s domaćim potpisom koju sami dizajnirate

Jeste li čuli za cipele Nikoline Poropat? Cipele su to koje na domaćem tržištu postoje tek od nedavno no već su zapele za oko brojnim ljubiteljima mode, ali i onima željnim ugodnog koraka.

Nikolina Poropat dizajnerica je iz Rovinja sa zagrebačkom adresom. Dugi niz godina bila je zastupnik za brojne brendove u Hrvatskoj, no sada je odlučila posvetiti se vlastitoj kolekciji.

Nikolina je pokrenula brend NinaNina_Fashion i tako krenula koračati u pravu modnu avanturu.

Njezine cipele su uistinu posebne jer svatko tko ih poželi nositi sâm bira boju i printeve koji će krasiti njegovu cipelu.

NinaNina za sada ima četiri ženska i tri muška modela, no tu je 17 printeva, pa tako svaka cipela izgleda drukčije.

NinaNina uz cipele nudi i torbe te kapute, no u ovoj fazi svojeg razvijanja stavlja naglasak na cipele.

„Svi želimo udobnu obuću, a dizajn nam je svima važan. Danas je u Hrvatskoj teško pronaći cipelu koja je drukčija i baš je to bio moj cilj – napraviti cipelu koja neće biti poput ostalih, koja će pričati svoju priču. NinaNina cipele mogu izgledati baš onako kako vi želite. Odaberete jedan od zadanih modela, a s bojama i printevima možete se igrati koliko god želite“, izjavila je Nikolina Poropat, čije se cipele u kratko vrijeme nose u Hrvatskoj, ali i Ljubljani, Beogradu i Sarajevu.

Mnogi za NinaNina cipele kažu da su cipelice radosnice jer sâm osmisliti svoju obuću i gaziti cipele kakve nema nitko ili ima malotko, uistinu je korak iz snova. Cipele su lijepe, ali i udobne. Posebne i drukčije. Cipele su to u kojima kupac hoda ponosno.

„Hej, gdje si kupio te cipele?“, pitanje je s kojim se najčešće susreću ljudi koji nose ovaj novi hrvatski brend.

Cipele se za sada mogu naručiti putem Facebooka i Instagrama na profilu NinaNina Fashion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu