Categories Modne vijesti

Autorski nakit u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled!

U vrijeme kloniranja trendova poželjeli ste nešto doista unikatno? Niste jedini! Kolekcija nakita JO Art by Jadranka Orihovac priča priču o radosti življenja i bezvremenskoj ljepoti koja nadilazi modu, te govori o ženi i mnogim aspektima njezine dinamične osobnosti. Bez obzira koju ulogu u životu odabrale, svaka žena je autor svoje osobne bajke, stoga svaki komad nakita JO Art nosi žensko ime.

Ručno rađeni komadi nakita, inspirirani stilom Art Deco neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Nadahnuće dolazi iz prirode, putovanja, filma ili određenog razdoblja u vremenu koje se sažima u nacrt u umu, a zamršeni detalji kao što su boja, oblik i uzorak pojavljuju se tijekom izrade. Dizajnerica smatra da upravo u Art Decou ženstvenost i njoj toliko dragi floralni motivi i korištenje ženskog lika dolaze do najljepšeg sklada, pa ne čudi što joj upravo taj stil služi kao motivacija za neke radove u kojima se isprepliću staklene perle od Murano stakla, Swarovski kristala, poludragog kamenja, bisera, perja, krzna, kože i baršunastih vrpci.

Uživajte u traženju najboljeg komada nakita za sebe ili voljenu osobu na webshopu http://joart.net/webshop/ ili posjetite showroom u Mesničkoj 9 uz prethodnu najavu.

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu