Categories Modne vijesti

ANA RUCNER zasjala je u božanstvenoj holiday kolekciji DeLighta

Pod fotografskim vodstvom talentirane Matee Smolčić Senčar, hrvatska akademska violončelistica Ana Rucner zablistala je u holiday kolekciji poznatog hrvatskog brenda DeLight.

I u ovoj kolekciji DeLight ostaje dosljedan svom modnom izričaju i bira najljepše i najfinije tkanine. Čipka na haljinama dolazi iz belgijskih i francuskih tvornica, dok su šljokice talijanskog podrijetla. Pliševi protkani dugim nitima koji odaju dojam 3D tkanine i vuneni i pamučni boucle s metaliziranim nitima u bordo nijansama postali su prepoznatljiv potpis ovog dizajnerskog dvojca – Ivana Friščića i Željke Molnar.

Ovi kreativci svakoj svojoj kolekciji udišu dozu glamura, što se napose ističe u ovoj novogodišnoj kolekciji. Ističu kako su posebno ponosni na krojeve koji iz kolekcije u kolekciju laskaju ženskoj figuri i ističu senzualnost i putenost ženske figure što su već prepoznale i vjerne klijentice koje su ujedno i najbolje ambasadorice brenda. Klasične haljine rezane u struku, u čipkanom ili plišanom tkanju ukrašene čipkom ili volanima prepoznatljivost su brenda i svakako su među bestselerima, a po prvi put dizajnirana je dugačka haljina naglašenih ramena i produbljenog dekoltea. Top i suknja od pliša naglašavaju ženstvenu siluetu, a biserni detalji daju dozu posebnosti.

DeLight žena je samouvjerena, uvijek besprijekorno elegantna i profinjena, a  upravo takva je i violončelistica svjetskog glasa, Ana Rucner. Nakon što su se kreatori DeLighta i Ana dobro upoznali kreairajući kostime za niz Aninih scenskih nastupa, posebno za turneju u Kini na kojoj se Ana upravo nalazi, sasvim prirodno se suradnja i nastavila kroz ovu kampanju.

„S velikim zadovoljstvom već duže vrijeme surađujem s kreativnim dvojcem iz DeLighta. Njihov modni izričaj u kojem je naglasak na vrhunskim materijalima i izradi vrlo mi je važan, te jednako kao i Željka i Ivan, niti ja nisam spremna na ikakve kompromise kada je kvaliteta u pitanju.

Zaista obožavam nositi njihovu maštovito dizajniranu odjeću jer osim što se u njihovim komadima uvijek osjećam glamurozno i ženstveno, izrazito mi je važno da me odjeća ne sputava dok sviram i ne ograničava mi scenske pokrete.

Snimanje ove kampanje bilo je prekrasno iskustvo jer su modni  DeLight čarobnjaci  stvorili razigran i veseo ambijent kakav se i priliči ovim predblagdanskim danima”, komentirala je Ana suradnju.

Za cjelokupni styling zadužena je Željka Molnar, frizure potpisuje frizerski salon GT, dok je za make up bila zadužena Ines Krajnović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu