Categories Trendovi & savjeti

SPREJ ZAHVALJUJUĆI KOJEM možete cijelu noć izdržati u štiklama

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Kako satima nositi štikle bez boli pitanje je na koje žene ne prestaju tražiti odgovor. A ako netko zna tajnu, onda su to holivudske zvijezde koje na svečanim događanjima jako dugo moraju biti u visokim potpeticama.

Na 90. dodjeli nagrada Oscar glumica Margot Robbie nosila je sandale Jimmy Choo s visokom tankom potpeticom u kojima, bez obzira na to koliko kvalitetne cipele bile, nije nimalo lako izdržati do duboko u noć.

No taj problem 27-godišnju Margot nije mučio zahvaljujući spreju koji ublažava svaku bol kod nošenja štikli, otkrila je glumičina stilistica Kate Young. Riječ je o spreju “Still Standing” čija je cijena 35,95 američkih dolara (220 kuna), a može ga se kupiti na stranici Amazon.

Sprej \'Still Standing\' uklanja bol kod nošenja štikli

Sprej se upotrebljava tako da se njime poprskaju stopala te ih ugodno hladi i uklanja bilo kakvu bol od urezivanja remenčića, pritiska, bolnih prstiju i sličnih problema koje je iskusila svaka žena koja nosi štikle.

Sprej “Still Standing” sadrži kombinaciju mentola koji hladi i ljekovitog bilja, popu aloe vere i arnike. Sprej je prirodan i ne sadrži parabene, sulfate ili bilo kakve štetne tvari, a jednom kada se nanese djeluje do šest sati.

Margot Robbie nije jedina holivudska zvijezda koja je oduševljena ovim “magičnim” sprejem – i pjevačica i glumica Selena Gomez isprobala ga je i poručila “Genijalna stvar koju morate imati”

IZVOR: ZADOVOLJNA.DNEVNIK.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu