Categories Trendovi & savjeti

PREKRASNE ČARAPICE koje su zaludjele fashionistice diljem svijeta

Gotovo svakodnevno svjedočimo nekim novim modnim trendovima koje oblikuje najutjecajnija društvena mreža današnjice – Instagram. Upravo ondje rađaju se nove modne ideje i niču mali dizajnerski brendovi, kojima su dobar proizvod i njegova vidljivost na Instagramu ujedno i najmoćniji marketinški alati. Samo jedan od primjera su šarmantne čarapice od tila s detaljem zvjezdica, koje već tjednima viđamo u svom Instagram feedu i sada ih već polako zamišljamo i u svojoj garderobi. Odlučili smo istražiti tko je zapravo zaslužan za njih i tko stoji iza ovog mikro trenda oko kojeg trenutno vlada toliki ‘hype’ na društvenim mrežama.

Matching with #lirikamatoshi tulle socks ⭐️ •link in bio to shop•

A post shared by Lirika Matoshi (@lirika.matoshi) on

Dizajnerica ovih sokni od tila je njujorška umjetnica Lirika Matoshi, koja ručno radi najimpresivnije dekorirane čarape i najlonke koje ste ikada vidjeli. Prodaje ih prije svega na Etsyju, a do šire publike došle su putem Instagram profila dizajnerice i njezina brenda. Osim čarapa, Lirika ukrašava i grudnjake, bodije, pletivo, tajice i nakit, no iz bogate i šarolike ponude ističu se upravo transparentne soknice od tila, koje nose uzorak glitter zvjezdica.

Happy that #lirikamatoshi socks and tights are available on @freepeople now! 🌟

A post shared by Lirika Matoshi (@lirika.matoshi) on

 Budući da se rade ručno, u svaki par utkano je puno vremena, truda i ljubavi, a čarapice su prepoznale i street style zvijezde, koje ih nose na sportski način uz tenisice ili lagano nabrane u kombinaciji sa salonkama. Ako se nas pita, ovo je jedan od najposebnijih detalja i modnih dodataka za jesenski stil, koji jedva čekamo vidjeti i na našim gradskim ulicama. Sve o tilastim soknama sa zvjezdicama saznajte ovdje.

•Made for girls by girls• #lirikamatoshi packing details <3 #madebygirls

A post shared by Lirika Matoshi (@lirika.matoshi) on

#lirikamatoshi Tulle socks details #fall17 #madebygirls

A post shared by Lirika Matoshi (@lirika.matoshi) on

Stardust. . #lirikamatoshi tulle socks. #linkinbio

A post shared by Lirika Matoshi (@lirika.matoshi) on

IZVOR: JOURNAL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu