Categories Trendovi & savjeti

15 lepršavih hlača koje ljeti možete nositi čak i na posao

Postoji nekoliko problema s kojima se susrećemo iz ljeta u ljeto kad je riječ o odijevanju za posao. Prvo, kad je već u 8 sati ujutro vruće toliko da bismo najradije u kupaćem kostimu krenuli iz stana, teško je odabrati kombinaciju koja će biti dovoljno “pristojna” za ured, ali i koja se neće kositi s vrlo visokim temperaturama. 

Drugo, u slučaju da nam dress code na poslu nije striktno propisan, ponekad je teško procijeniti koja je dužina za milimetar prekratka i treba je ostaviti za vikend. Treće, pomiriti poslovno odijevanje i after work aktivnosti u slučaju da nakon posla ne stignemo doći kući i presvući se težak je logistički zadatak. Tu je i vječni problem nedostatka odjeće jer ljeti, osobito na sniženjima, svi volimo posegnuti za kratkim topovima i lepršavim komadima koji nam se nerijetko ne uklapaju u poslovnu garderobu, što nas ostavlja bez previše kombinacija za uredsku sredinu. 

Srećom, postoje neki komadi koji jako dobro podnose i uredske situacije, ali i one opuštenije, after work momente i vikende. Jedan od takvih komada jesu hlače lepršavog, šireg kroja, koje možemo kombinirati ovisno o prilikama. Uz pomoć košulje ili jednostavnog bijelog T-shirta one će sasvim dobro funkcionirati u uredu i na sastancima, dok će uz zavodljivi top na jedno rame postati savršena pratnja u ljetnom večernjem izlasku. U nastavku pronađite modele hlača šireg kroja koje smo pronašli u aktualnoj ponudi (uključujući i sniženja). 

Stradivarius (99,90 kn)

 

s.Oliver (479 kn)

 

s.Oliver Black Label (639 kn)

Bershka (79,90 kn)

Zara (99,90 kn)

Zara (129,90 kn)

Zara (129,90 kn)

Zara (129,90 kn)

Zara (79,90 kn)

Mango (169,90 kn)

Mango (199,90 kn)

Reserved (149,90 kn)

Reserved (129,90 kn)

Reserved (99,90 kn)

Massimo Dutti (249 kn)

Foto: Instagram (@andicsinger), PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu