Categories Stil poznatih

CARMEN ELECTRA ODJENULA Severininu haljinu za “Zlatne globuse”

Ljepotica koju pamtimo još iz dana “Baywatcha” pokazala je kako se stvarno nije previše promijenila. Na crvenom tepihu afterpartyja dodjele Zlatnih globusa, Carmen Electra zablistala je u elegantnoj i raskošnoj haljini s potpisom Matije Vuice donosi portal 100posto.hr

Haljina je svakako u prvi plan stavila liniju tijela, naglasivši struk i dekolte, a otvorena leđa dodatno su dala pravu dozu seksepila. Boja kože idealno je upotpunjena bogato ukrašenim našivima crnih šljokica i perlica, a odličan je element i detalj na ramenima s tilom i perlicama.

Cijela haljina zaokružena je kratkim šlepom, idealnim za crveni tepih. Carmen je ostavila naglasak na samoj haljini te svoju dugu kosu podignula u nehajan konjski rep, a jaki smokey eyes i nude usne dali su pravu dozu profinjenosti večernjem looku.

Od detalja je uskladila dijamantni nakit u vidu naušnica i statement prstena, a clutch crna torbica sa šljokicama bila je točka na i cijele kombinacije. Odličan look i, očekivano, fantastična haljina s hrvatskim potpisom.

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu