Categories Modni savjeti

VRSTE SUKNJI koje svaka fashionistica mora imati u svom ormaru

FOTO: GULIVER/gETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Uvijek je dobra ideja napuniti ormar klasičnim komadima koje možete kombinirati bez puno razmišljanja. U tu skupinu spadaju i suknje, a pogotovo ovih pet stilova suknji s kojima nećete pogriješiti niti požaliti što ste ih kupili.

Casual suknja
Uvijek je dobro imati u ormaru casual suknju koju možete nositi umjesto traperica. Jednostavna pamučna suknja A-kroja čija duljina seže malo iznad koljena idealna je zamjena za traperice kada želite postići ležerni look na drukčiji način.

Elegantna suknja
U garderobi biste svakako trebali napraviti mjesta za elegantnu suknju koju možete nositi umjesto haljine. Prilikom kupovine takve suknje birajte onu koja izgleda luksuznije, s uvezenim detaljima poput šljokica ili čipke.

Midi suknja
Midi suknja koja laska vašem obliku tijela pun je pogodak. Stil ove suknje vrlo je prepoznatljiv. Ona treba naglasiti struk i biti lepršava od kukova nadolje. Kako bi noge izgledale vizualno izdužene, rub suknje bi se trebao nalaziti na sredini lista.

Suknja pencil kroja
Suknja pencil kroja svestranija je nego što se često misli i zato bi je svaka žena trebala imati u svom ormaru. Uz ovu suknju, štikle i blejzer lako ćete postići profesionalni look. Jednako lako ćete postići i ležerni look, uz pomoć jednostavne majice i tenisica.

Maksi suknja
Elegantna, udobna i svestrana haljina čija dužina seže do poda je must-have komad u ormaru svake žene. Izaberite maksi suknju neutralne boje ili s tamnim uzorkom kako biste je mogli nositi tijekom cijele godine.

FOTO: GULIVER/gETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: ZADOVOLJNA.DNEVNIK.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu