Categories Modni savjeti

POGREŠKE KOJE SVAKA ŽENA RADI kada je donje rublje u pitanju

Naravno, kada se nađete pred izborom savršenih sandala ili donjim rubljem, većina će se žena odlučiti za prvo. I to nije iznenađenje, ali izbor pravog donjeg rublja gotovo pa je jednako bitan faktor u tome kako će određeni outfit izgledati. Donje hlačice koje se ocrtavaju, naramenice koje se urezuju, loš izbor brojeva… Sve su to stvari koje morate imati na umu pri kupovini donjeg rublja, a ovo su najčešće pogreške koje žene rade:

Ne isprobavate ono što kupujete
Ispravan broj najbitnija je stvar kod kupovine grudnjaka i hlačica. Čak ni najljepši grudnjak neće dobro izgledati ako je premalen ili prevelik. U ovom slučaju odbacite online kupovinu dok se dobro ne upoznate s mjerama određenog brenda.

Nosite premale ili prevelike komade
Osim što je neudobno, stvorit će neugledne kvrge i linije na mjestima gdje ih ne želite. Odbacite sve ono što vam se urezuje u tijelo.

Ne slijedite upute o pranju
Čipka, svila i saten trebaju malo više pažnje kada je pranje u pitanju, ne smiju se tretirati kao pamuk. Delikatne tkanine redovito zahtijevaju korištenje hladne vode, blagog deterdženta i pranje na ruke.

Mislite da vam ne treba rublje koje oblikuje tijelo
Određeni komadi odjeće kao što su uske tuba haljine izgledat će puno bolje bez ikakvih vidljivih linija.

Ne razmišljate o drugim opcijama koje postoje na tržištu
Grudnjak bez naramenica zna biti poprilično naporan, istražite druge opcije – trake za grudi, naljepnice za bradavice, silikonske grudnjake…

Još ne posjedujete par hlačica bez rubova
Ovisno o odjeći, možete imati i pravi broj donjih hlačica, ali rubovi im i dalje mogu biti vidljivi. Uložite u nekoliko komada hlačica bez ruba.

Ne bacate staro donje rublje
Ima rupe, vire konci? Za koga ih čuvate?

for-love-and-lemons-skivvies-23

IZVOR: JOLIE.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu