Categories Modni savjeti

EVO ŠTO O VAMA MOŽE otkriti vaša torbica

Razne stvari govore o nama puno više nego što mislimo, a upravo tako je i sa ženama i njihovim omiljenim modnim dodatkom – torbom.

Mnoge žene vole imati više torbica koje im služe za svaku priliku i koje mogu kombinirati za razne prigode. Takve žene najčešće odvajaju i posljednje novce kako bi kupile torbicu koja im treba više od ičega. Tu se radi o ženama koje vole promjene u svom životu, koje prate modu i koje su vesle. One se lako prilagode svakoj situaciji.

Žene koje ne kupuju često torbe najčešće ne prate modne trendove koji ih ne zanimaju i vrlo su ekonomične. Ovdje se uglavnom radi o ženama koje su nemaštovite.

One žene koje na svojim ramenima nose velike torbe su pravi avanturisti koji su spremni i željni biti na raznim novim mjestima. To su žene slobodnog duha koje su neukrotive, koje ne trpe pravila i koje su uvijek spremne za akciju.

Žene koje preferiraju skupe torbe napravljene od najfinijih materijala su sofisticirane i profinjene i vode računa o svakom detalju, zbog čega nikada ništa ne propuštaju.

Slikovni rezultat za luxury bag

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu