Categories Video dana

POSLUŠAJTE PRVU Indirinu autorsku pjesmu “Dođi”

Karizmatična pjevačica Indira Levak već godinama piše pjesme koje je do sada sramežljivo čuvala, no tome je došao kraj. Indira je odlučila novom singlu „Dođi“ podariti svoje riječi i tako ga izdvojiti od svih dosadašnjih pjesama u karijeri. Glazbu i produkciju potpisuje provjerena ekipa Branimir Mihaljević i Denz.

Riječ je o ljubavnoj pjesmi, laganijeg ritma, punoj iskrenih emocija koje Indira nesebično dijeli sa svojom publikom. Pjesma je već puštena u radijski eter i odlično je primljena.  „Jako me zanima vaše mišljenje!“, poručila je Indira na društvenim mrežama svojoj publici koja ju je nakon objave pjesme nagradila brojnim komplimentima za njezin debitantski rad.

I drugi singl u Indirinoj samostalnoj karijeri  sada ima video izdanje za koje je zaslužan kreativan tim koji čine Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Iako smo navikli da Indira u spotovima pleše s grupom plesača, ovaj put je sama i pokazala svoju senzualnu stranu, čemu doprinose i ženstvene kreacije dizajnerica Kristine Burje i Martine Sporiš, a za frizuru i make-up bio je zadužen beauty centar “Vikler i ruž”.

„Moja ekipa imala je zadatak pokazati jednu mirnu, sjetnu Indiru, a sve u svrhu atmosfere u spotu koju je redateljica Sandra htjela dočarati u dvorcu Sveti Križ Začretje, koji je svojom nestvarnom ljepotom i moćnim izgledom potpuno pogođen kao mjesto snimanja“, zadovoljno je zaključila Indira, koja izgleda bolje nego ikad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu