Categories Video dana

POSLUŠAJTE NOVU PJESMU Tedija Spalata “Nisan oženija koju san jubija” iz mjuzikla “Naša bila štorija”

Tedi Spalato predstavlja svoju pjesmu iz mjuzikla “Naša bila štorija” pod nazivom “Nisan oženija koju san jubija” u koju se publika na premijeri u Splitu zaljubila!

Radi se o predivnoj ljubavnoj baladi za koju Nenad Ninčević i Goran Karan zajedno potpisuju glazbu i tekst, kao i sve ostale u mjuziklu “Naša bila štorija”, a Nenad Šiškov bio je zadužen za aranžman.

Podsjećamo, Tedi Spalato je dio ekipe koja je prošli tjedan oduševila Splićane i njihove goste na spektakularnoj izvedbi “Naše bile štorije”, gdje ih je publika ispratila dvadesetominutnim stajaćim ovacijama.

Tedi je glumio barba Luku koji je pjevajući ovu pjesmu na pozornici tješio Severinu u ljubavnim jadima.

Pjesma “Nisan oženija koju san jubija” Nene Ninčevića i Gorana Karana je uistinu iskrena i emotivna pjesma iz “Štorije”. Tako sam je i ja doživio i otpjevao. Dodatni emotivni naboj pjesma doživljava kad je pjevam Severini čija emotivna reakcija još više daje na značenju pjesme. Radujem se da će biti uvrštena na moj novi album u izdanju Scardone”, izjavio je Tedi ovom prigodom.

Pjesma “Nisan oženija koju san jubija” je samo jedna u nizu izvanserijskih pjesama koje se nalaze na albumu “Naša bila štorija” koji je izašao u ožujku i od tada je među najprodavanijim u Hrvatskoj. Izvođači su za ove pjesme rekli da su malo remek-djelo i da ih obožavaju izvoditi te da ove melodije pune nostalgije bude njihova sjećanja na predivno djetinjstvo u Splitu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu