Categories Video dana

POSLUŠAJTE NOVU PJESMU Danijele Martinović “Telefon” koju je producirala Severina

Nakon više od dva desetljeća impresivne karijere, jedna od naših najuspješnijih pjevačica, Danijela Martinović, okrenula se novom zvuku, koji prati i potpuno novi imidž. Novi singl “Telefon”, autora Dragana Brajovića Braje, predstavlja zasigurno jednu od najljepših Danijelinih balada do sada, za što je zaslužna njezina dugogodišnja prijateljica i kolegica – Severina.

Zajedno smo išle u srednju školu i sada sam toliko sretna što surađujemo jer nas godinama vežu te čvrste niti odrastanja i perioda kada stječemo prave prijatelje. Bila mi je čast sudjelovati kao producent i tražiti za Danijelu pjesme koje će ju opet prikazati u najljepšem svjetlu, ali i onako kako ju publika nije navikla viđati do sada. Predivno otpjevano, emotivno i kako samo ona zna… Ponosna sam na nju”, izjavila je Severina.

Iznimno sam sretna i predivan je osjećaj što sam prvenstveno otpjevala pjesmu koja me zaokupila na prvu, što sam obnovila suradnju sa mojim dugogodišnjim menadžerom Edvinom Softićem, što mi je Severina producent pjesme i nadolazećeg albuma, što je upravo ona u meni otkrila i izvukla toliko toga i postavila mi toliko velike ciljeve i vjerovala da ja do tamo mogu”, rekla je Danijela.

Ovu prekrasnu baladu prati i snažan videospot, prepun kadrova posve novog i drukčijeg Danijelinog izdanja, djelo uspješnog mladog redatelja Darija Radusina.

FOTO: Srećko Rundić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu