Categories Business

Zdrava prehrana od A do Ž u CITY CENTRU ONE Zagreb!

Cijeli vikend posvećen najfinijoj hrani uz gostovanja, radionice i savjete najpoznatijih domaćih kuhara i drugih gastro znalaca? Da, na City Food Festivalu od 13. do 15. listopada u City Centeru one East i West.

Svi oni kojima je zdrava prehrana na vrhu liste prioriteta doći će na svoje uz originalne recepte, savjete zlata vrijedne i primjere koje mogu lako uklopiti u svakodnevni život. Bracu Sanjina s razlogom zovu ‘dobri duh splitske gastronomije’, a specijalitete Hrvoja Zirojevića obožava čak i Bono Vox. Kada se ova dva kuhara udruže – rezultat može biti samo vrhunski. Na njihovoj zajedničkoj radionici pod nazivom ‘More na tanjuru’ otkrijte sve tajne pripreme svježih morskih specijaliteta.

Mario Valentić najbolje zna da je ‘u zdravom tijelu zdrav duh’ i abecedu zdrave prehrane ima u malom prstu. Njegov put zdravog života temelji se na detox prehrani i konzumaciji samo prirodnih namirnica maksimalne koristi za organizam. Znanje o osnovama zdravog života prenijet će na radionici pod nazivom ‘Detox od A do Ž’.

A sve o zdravom doručku moći ćete naučiti od poznate blogerice Matejke Buča koja je stekla brojne fanove svojim jednostavnim i detaljno objašnjenim receptima. Kako zdravo započeti svaki dan doznajte u City Centeru one East i West.

Na kraju je vrijeme za zdravi desert – a tu je Mihaela Devescovi prava majstorica sa svojim raw food slastičarstvom. Upoznajte zdravi gastro trend i okušajte se u pripremi sirovih slatkih delicija.

Uz njih, još više od 20 najpoznatijih i najkvalitetnijih domaćih kuhara, slastičara, sommeliera, koktel majstora i food blogera kroz svoje radionice će podijeliti znanje i ukusne zalogaje s vama. A na posebno osmišljenom Book corneru čekaju vas, između ostalih, Nada Roco, Daniela Gajski, Mario Valentić i Mihaela Devescovi čije popularne naslove o hrani ćete moći kupiti po posebnim cijenama, usput popričati i družiti se s autorima te pronaći inspiraciju u brojnim domaćim i stranim kuharicama. Cijeli program provjerite na www.citycenterone.hr.

Uz City Food Festival u rođendanskom vikendu City Centera one kupujte nove kolekcije uz rođendanske popuste, sudjelujte u humanitarnoj akciji ‘Daj 5 za ružičasti svijet’ i dovedite najmlađe na ultra-zabavni dječji program.

U slast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu