Categories Business

Zanima vas kako izgleda beauty raj?

Molimo vas da izdvojite par minuta i odgovorite na sljedeća pitanja:

  1. Volite li se šminkati?

  2. Znate što su highlighteri, bronzeri, konturiranje, primeri i fixeri?

  3. Uživate u isprobavanju različitih boja lakova?

  4. Želite kupnju kozmetičkih proizvoda po sajamskim cijenama?

  5. Želite vidjeti svjetski poznate frizerske stiliste?

  6. Znate što želite i bez sugestija svog omiljenog frizera?

  7. Planirate promijeniti boju kose ili frizuru?

  8. Želite upisati kozmetičku/frizersku školu ili već istu pohađate?

Ako ste na većinu pitanja odgovorili potvrdno, sve što vam treba je BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB. Posjetite nas na Zagrebačkom velesajmu od 8. do 10. ožujka. U četiri paviljona više od 300 izlagača prezentirat će proizvode i usluge dinamične industrije ljepote.

Novost ovogodišnjeg izdanja je HAIR SHOW sa svjetski poznatim imenima iz branše poput Guy Tanga, Kevina Luchmuna, Indire Schauwecker i Efija Daviesa i i edukatorima iz regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra – Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.

Uvodimo i novu, atraktivnu temu TATTOO&BODY PAINTING, koja će privući veliki broj zaljubljenika u ukrašavanje tijela. Tattoo Arena u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom i Beauty&Hair Expom Zagreb predstavit će 10 odabranih salona tetoviranja na kojima će se posjetitelji sajma moći istetovirati, informirati se o tetoviranju kao i kupiti sredstva za njegu i održavanje tetovaža. Održat će se i dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža i Prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu.

Modna agencija Crostars i direkcija Kraljica Hrvatske održat će modnu reviju predstavnica koje su osvajale titulu Kraljice Hrvatske, a učilište Profokus organizirat će make up natjecanje na temu “Pop of Color” kao i prvo natjecanje učenika u dizajnu noktiju pod nazivom “Proljetni nail dizajn”.

Novi proizvodi, sajamski popusti, prezentacije, edukacije i savjeti profesionalaca u sektoru ljepote odlična su pozivnica za posjetu „najljepšem“ sajmu Zagrebačkog velesajma.

Više informacija možete naći na www.zv.hr.

Radujemo se susretu s vama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu