Categories Business

WestTaste oduševio sirovim delicijama Mihaele Devescovi

WestTaste, gastroevent u najvećem modnom središtu u Hrvatskoj – WESTGATE Shopping Cityju, ponovno je zainteresirao sve ljubitelje gastronomije koji su se uz Mihaelu Devescovi, kraljicu sirove hrane u Hrvatskoj, uvjerili da hrana ima puno važniju ulogu nego što to obično mislimo.

„Sve je više ljudi koji se imaju želju educirati o prehrani i industrijski obrađenoj hrani. Raduju me WestTaste i Domaći kutak u Westgateu kao prezentacije zdrave, iskonske hrane, uz sirovojedstvo koje ima pozitivno djelovanje na ljudsko zdravlje općenito“, izjavila je Mihaela.

Recept Energetskih kuglica by Mihaela Devescovi:

Sastojci:          200g badema, 200 g indijskih oraščića, 150 g datulja, 150 g badema, 30 g chia sjemenki, 4 žlice kakaa u prahu, 2 žlice agava sirupa.

Priprema:        Miksajte bademe i indijske do brašna, dodajte datulje te ostale sastojke i miksajte dok se smjesa ne spoji, a po potrebi dodajte još zaslađivača. Oblikujte u kuglice i poslužite, ili spremite u hladnjak za naknadnu konzumaciju.

U gastroeventu su korištene bio&bio namirnice a jesenski blagovaonski stol dekoriran je artiklima iz dućana Coincasa, JYSK, Pepco i KiK, čiju bogatu ponudu proizvoda za obitelj i dom također možete pronaći u Westgateu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu