Categories Business

Westgate Shopping City se revitalizira, otvaraju se novi dućani i restorani te zabavni sadržaji!

Westgate Shopping City je povodom 9. rođendana ugostio predstavnike novinara kojima su se obratili gospodin Otto Barić, direktor Trgovačkog centra Zagreb (Westgate Shopping City), i gospodin Denis Čupić, direktor F.O. / Grupe (tvrtka kojoj je povjereno upravljanje Westgateom).

Na Press Dayu održanom u srijedu navečer, Denis Čupić i Otto Barić poslali su jasnu poruku: Westgate Shopping City se revitalizira, otvaraju se novi dućani i restorani te zabavni sadržaji. Među najvećim novostima istaknuto je otvaranje dječjeg kina Kid’s World i kuglane Rock’n’Bowl. U proteklim tjednima u Westgateu su svoja vrata otvorili brend obuće ShoeSelection, home decor trgovina PerCasa, Vistini Ottica je doživjela rebranding, a ovaj tjedan se otvara dućan Tedi, i to u obliku flagship storea, odnosno njihove najveće trgovine u Hrvatskoj, te knjižara AB Bookshop.

I gastronomska ponuda Westgatea je obogaćena te AliKebaba otvara svoj restoran u Westgateu, a otvaraju se i novi restorani u dječjoj igraonici, novi burger shop, kao i ugostiteljski objekti – caffe barovi.

“Prije šest mjeseci smo preuzeli ovaj odgovoran posao i u dogovoru s danas isključivim vlasnikom smo napravili koncept revitalizacije Westgatea”, istaknuo je Otto Barić. “Angažirali smo gospodina Čupića i njegovu tvrtku koji su zaduženi za operativno upravljanje Centrom, a sve u svemu – dosadašnje brojke posjećenosti Centra i potrošnje nam pokazuju da idemo u dobrom smjeru.”

Denis Čupić iz F.O. / Grupe predstavio je nove trgovine, ugostiteljske objekte i zabavne sadržaje te se osvrnuo na prve promjene koje su napravljene: “Centar je do sada imao komunikaciju da je Westgate centar visoke mode i zagrebački centar. Mi smo se od prvog dana nakon preuzimanja okrenuli obitelji kao našem najvećem potrošaču, i stanovnicima područja oko Westgatea – sjeverozapadu Zagreba, Zaprešiću, Samoboru, Krapini, Zagorju… Ta područja imaju dobru platežnu moć, ali nemaju sadržaja, a s izmjenom gastronomije u Centru, otvaranjem dječjeg kina i kuglane – Centar postaje središnje mjesto zabave i shoppinga za cijelu obitelj”, rekao je Denis Čupić.

Na Westgate Press Dayu je također istaknuto da su troškovi tekućeg poslovanja Westgate Shopping Cityja smanjeni, mnogi dobavljači promijenjeni, a u nabavi je danas pravilo da se ide kod konačnog ponuđača. Denis Čupić je dodao i: “Naše aktivnosti revitalizacije Centra su prepoznate i od strane naših zakupaca. Razgovarali smo sa svim zakupoprimcima, izložili im naše planove za budućnost, a ključni zakupoprimci su i produljili svoje ugovore”.

Rođendanska proslava, koja je bila povod ovog okupljanja, održat će se od 9. do 11. studenoga s velikim koncert popularne Lidije Bačić Lille i brojnim zabavnim događanjima.

Prvi hrvatski YouTube crtani film je izašao produkcije F.O. / Grupe i vanjske kreativne agencije, a predstavio ga je Denis Čupić. Crtani film s poznatom pjesmom “Lepe ti je Zagorje zelene” je moguće pogledati:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu