Categories Business

Think Pink – Otkrij novi Labello #pinkpower i #pinklicious

Djevojački, ružičasto i moćno? Misliš da ne ovo troje ne ide jedno s drugim? O da, ide! Pomiješaš li ružičastu s motivirajućim porukama ili blago rozu s ikonicama – savršeno se slažu, te odražavaju nježnu i snažnu stranu cura koje zaista mogu sve što naume. S ovim novim izdanjem, Labello na police donosi njegu za usne koja curama pomaže da se izraze na jedan sasvim poseban način. Upoznaj novi Labello PINK Limited Design Editiondva njegujuća balzama za usne i čak pet različitih dizajna u modernoj millenial pink boji.

#Pinkpower u Soft Rosé

Labello Soft Rosé u pet verzija s različitim porukama i odgovarajućim ikonama. Pakiranje će zasigurno svima privući pažnju i zato ga je zabavno svaki puta izvući iz džepa, a unutra skriva već poznatu Labello njegu u soft rosé varijanti. Njegujuća formula s ekstraktom ruže koja dugotrajno hidratizira usne te ih ostavlja podjednako mekim, kao i glatkim. Ružičasta nijansa i nježan sjaj Labella Soft Rosé naglašavaju prirodno rumenilo i ljepotu vaših usana. Pokaži svima koliko si samouvjerena i svoj Labello #Pinkpower. Odaberi poruku koja najbolje odgovara tvom trenutnom raspoloženju: budi #girlboss ili #pinkprincess, svima pokaži da #pinkrules, da je #pink4life i svoju #pinkpower!

Pearly shine susreće #Pinklicious  

Za cure koje žele njegovane usne i sedefasti sjaj, Labello je pripremio još jedan posebni proizvod. Labello Pearly Shine također je dobio novo ružičasto ruho s najslađim ikonicama do sad – sladoled, kolači, lizalice, bomboni i sokovi – a to ruho skriva sjaj kao nijedan do sad. Labello Pearly Shine formulom s ekstraktima bisera i svile hidratizira usne, dok ih prirodna ulja

ine mekanim. Osim njege, čudesni sastojci balzama uljepšavaju usne, ostavljaju nježnu nijansu ružičaste i sjaj bisera koji naglašava prirodnu ljepotu i boju vaših usana uz dašak glamura. Ne možemo sve biti princeze, ali zato svaka od nas može kraljevski zasjati.

Kad se sve zbroji – trendi boja, motivirajuće poruke, preslatke ikone i posebna njega – bio bi grijeh skrivati ovaj posebni Labello u džepu. Odaberi između Labello #Pinkpower Soft Rosé i Labello #Pinklicious Pearly Shine balzama, svima pokaži što misliš svojim Labellom i obvezno ih podijeli s prijateljicama!

Proizvod je dostupan od svibnja mjeseca 2018. Samo određeno vrijeme.

Labello PINK Limited Design Edition:

  • Pearly shine limitirano izdanje, preporučena maloprodajna cijena 21.90 kn
  • Soft Rose limitirano izdanje, preporučena maloprodajna cijena 15.90 kn

Pratite nas na Instagramu