Categories Business

“THE ORGANIC HEMP LINE” KOZMETIKA NA BAZI ULJA KONOPLJE STIGLA U HRVATSKU

U cafeu Velvet u društvu medija predstavljena svjetska revolucija The Organic Hemp Line – kozmetika na bazi ulja konoplje stigla u Hrvatsku. Sve o ovoj, prvoj luksuznoj i potpuno organskoj linija na bazi ulja sjemenke konoplje predstavili su gospodin Arik Ankor, osnivač ovog brenda, i Manuela Picard, ekskluzivni distributer kozmetike za Hrvatsku.

Ulje kanabisa možda je još uvijek pomalo tabu tema, ali istovremeno ulje o kojem se u cijelom svijetu najviše priča. Na nedavnom kongresu u New Yorku saznali smo da ulje kanabisa trenutačno proživljava pravu malu revoluciju i uživa najveću popularnost do sada, zauzimajući  broj 1. u svijetu kozmetike kao aktivni sastojak u njezi kože. Razlog tome je nevjerojatna regenerirajuća moć koju ima ovo ulje koje slovi kao eliksir mladosti jer ima vrlo snažan anti-age učinak, dok u isto vrijeme može uspješno tretirati akne i psorijazu.

Prezasićenost tržišta komercijalnom kozmetikom i “high street” brendovima u kojem svatko može staviti svoj “label” i za koje nismo sigurni porijeklo aktivnih sastojaka, dovelo je do toga da je u sve većoj potražnji luksuzna organska kozmetika koja svojim sastojcima i načinom izrade prati sve moderniji, zdraviji način i stil života.

Na hrvatskom tržištu od sada možete probati organsku kozmetiku na bazi ulja sjemenke Cannabisa tj. konoplje, The Organic Hemp Line koja je 99.6 % organska i jedina ima Eco Cert certifikat.

Zašto ulje konoplje?

Većina nas već odavno zna pozitivne učinke ulja sjemenke konoplje, a neki od njih su:

  • Intenzivno regenerira, liječi i umiruje
  • Ima jak anti-age učinak
  • Pojačava imunitet kože
  • Obnavlja kožu
  • Daje izuzetan zdrav sjaj
  • Dramatično smanjuje suhoću, svrbež i iritacije kože
  • Dramatično djeluje na akne i psorijazu
  • Sadrži svih 21 amino kiselinu (najveća moguća koncentracija, ni jedno drugo ulje to nema) – za obnovu, zaštitu iregeneraciju osjetljive i oštećene kože
  • Sadrži omega-3 i 6 masne kiseline u perfektnom omjeru za kožu – imaju snažan hidratacijski obnavljajući učinak
  • Ne sadrži parabene, silicone, mineralna ulja, sintetska ulja niti boje.

The Organic Hemp Line dolazi nam iz Izraela i 99,6% je organskog podrijetla. Od samog predivnog pakiranja preparata u bambusove kutijice, ručno rađene (većina klijenata ih reciklira tj. nakon potrošenog proizvoda ih koriste kao kutijicu za nakit, cvijeće, posudice za sol i papar), do vrhunske kvalitete samog proizvoda, ovo je doista drukčiji i cjelovit pristup luksuznoj organskoj kozmetici koja nam tek najavljuje svojih pet minuta.

To je prepoznao i Gospodin Arik Ankor, CEO tvrtke Elemin koja formulira i proizvodi The Organic Hemp line. Gospodin Ankor radio je pet godina na formuliraju savršenog proizvoda, i uložio milijune kako bi dobio savršen omjer i sastav aktivnih tvari i ulja sjemenke konoplje. Znao je da je ulje sjemenke konoplje aktivni sastojak koji će dati najbolje beneficije i revolucionarizirati organsku kozmetičku industriju te da njegovo vrijeme tek dolazi i da je to ulje o kojem će se definitivno najviše pričati u sljedećih nekoliko godina….

Danas, godinu dana nakon prvog predstavljanja, The Organic Hemp Line prodaje se u SAD-u, Kanadi, Aziji, Australiji, Europi i od danas u Hrvatskoj…

The Organic Hemp Line sastoji se od sedam proizvoda

Facial Serum – preporučuje se za sve tipove kože, posebno za umornu, kožu bez sjaja. Uz ulje sjemenke kanabisa sadrži i umirujuću aloa veru, maslinovo ulje, jojoba ulje, vitamin E i Emulium Melliferu koja ima izuzetno jak hidratizirajući učinak.

Facial Moisture Cream – idealna krema za lice koja intenzivno hidratizira i vlaži kožu. Sadrži ulje sjemenke konoplje, maslinovo ulje, jojoba ulje i shea butter.

Nourishing Night Cream – kako bi se koža regenerirala dok spavamo, ova krema sadrži ulje sjemenke konoplje i hijaluronsku kiselinu, organsko maslinovo ulje, shea butter i jojoba ulje. Idealno za suhu, dehidriranu kožu.

Eye Cream – krema za područje oko očiju, idealna je kao anti-age krema koja sadrži Ulje sjemenke konoplje, maslinovo ulje, jojoba ulje, Aloe veru, hijaluronsku kiselinu i vitamin E.

Eye Serum – lagana tekstura ovog seruma idealna je za intenzivnu hidrataciju područja oko očiju kojoj daje sjaj i tonus. Sadrži ulje sjemenke konoplje, maslinovo ulje, Aloe veru, jojoba ulje, vitamin E.

Body Lotion – svakodnevan tretman za kožu tijela koji sadrži ulje sjemenke konoplje, ulje šipka koje intenzivno hidratizira i umiruje, alge, Aloe veru, jojoba i maslinovo ulje.

Exfoliating Peeling Mask – nježan ali istovremeno dubinski piling za kožu uklanja odumrle stanice kože, ali i daje zdrav sjaj i hidrataciju koži. Sadrži crvenu algu, Aloe veru, shea butter, ulje šipka, maslinovo i jojoba ulje, i naravno ulje sjemenke konoplje. Nanijeti laganim kružnim pokretima 1-2 tjedno i isprati nakon jedne minute. Koža je nakon pilinga čista i baršunasta. Nakon pilinga nanesite serum ili kremu.

Relaxing Beauty mask – dolazi uskoro

Manuela Picard Beauty po prvi put u Hrvatskoj predstavlja ovu luksuznu organsku liniju koja će biti dostupna u Manuela Picard Beauty salonim, a od 1. 7. 2018. Na Manuelapicard.com webshopu, a uskoro i u ljekarnama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu