Categories Business

“Superwomen” look ekskluzivno u Mueller prodavaonicama

Misslyn predstavlja novi look “Superwomen” koji ekskluzivno možete pronaći samo u Müller prodavaonicama, a namijenjen je ženama koje vole naglasiti svoju snagu i odvažnost jer puna pigmentacija i trendi boje naglašavaju vašu ženstvenost i snagu te vas pretvaraju u superženu.
 
Paleta sjenila pakirana je u dizajniranu knjižicu koja je idealna za žene koje su u pokretu i koje su na putu jer u kratko vremenu napravite odličan trendovski make-up. 

Hit na tržištu ove godine su definitivno “METAL WONDER LIP CREAMS” palete boja za usne koje vašim usnama daju metalni izgled, intenzivne boje, višedimenzionalni učinak koji vas čini neodoljivom i privlačnom.  
 
Svi proizvodi su dermatološki ispitani i za osjetljive su oči, stoga su idealni za žene koje žele naglasiti svoju ženstvenost i snagu.
 
U novoj kolekciji također možete pronaći i nove boje lakova za nokte koje će vas jednostavno oduševiti, a must-have zasigurno će postati završni nadlak i top coat) sa zlatnim zvjezdicama koji će vas oduševiti te ćete u gradu biti odmah zamijećeni s odličnim  i jedinstvenim lookom koji potpisuje poznati brend Misslyn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu