Categories Business

SMASHBOX STIGAO EKSKLUZIVNO U MÜLLER

“Sve najbolje dolazi iz foto studija. To je srž naše kreativnosti i energije”, kaže suosnivač brenda i fotograf Davis Factor. Ujedno se šali da je njegova ljubav prema ljepoti i šminci dio DNK. Jer uistinu, on je praunuk Max Factora, osnivača prve profesionalne šminke na svijetu za potrebe filma.

Godine 1990. Davis je zajedno sa svojim bratom Deanom osnovao Smashbox studio u L.A.-u, koji je ubrzo postao najpopularnijji foto studio u Los Angelesu, gdje stvarane fotografije za potrebe vodećih modnih časopisa, raznih kampanja brendova i covere albuma poznatih glazbenih zvijezda.

Rad s make-upom u teškim uvjetima studija (jaka rasvjeta, vrućina itd.) te konstantno napredovanje tehnologije (slike visoke rezolucije) zbog kojih se na slikama dalo lako razaznati suha koža, pore, bore te promjena boje pudera. Sve to ih je natjeralo da razmisle o stvaranju make-upa koji će biti savršen, dugotrajan i otporan – od scene do ulice.

“U fotografskim studijima izuzetno je važno koristiti dugotrajan make-up budući da bilo kakav prekid snimanja zbog dodatnih korekcija utječe na tijek snimanja i energiju svih sudionika”, kaže Davis, koji je snimao zvijezde kao što su Cameron Diaz i Angelina Jolie.

Godine 1996. lansiraju Smashbox kozmetiku koja je savršeno odgovarala čemu su težili. Besprijekoran make-up koji pruža osjećaj udobnosti i njihova dugotrajnost tijekom snimanja – bez dodatnih korekcija.

Radi se o dugotrajnim i kvalitetnim proizvodima za svakodnevni i profesionalni make-up.

Danas je Smashbox jedan od top-selling brendova uz Anastasia Beverly Hills, Urban Decay i dr.

Vlada Haggerty „VladaMua“ koju još i zovu „kraljica usana“ je ukrajinska makeup artistica na Instagramu s 814.000 pratitelja koja radi nevjerojatne lip-art lookove. Možda ste čulo o njoj jer je u studenom optužila Kylie Jenner za krađu njezinih ideja za lasniranje svoje linije za usne. Njezin potpis su luksuzne kreacije s kapljicama koje cure s usana i izrađuje najskuplji makeup za usne te je njezina uloga u Smashbox Cosmetics “lip editor–in-chief” i sve što je vezano za usne.

Za vas smo odabrali nekoliko top-proizvoda ovog dugoočekivanog brenda u Hrvatskoj koji su ujedno ključ za postizanje besprijekornog i dugotrajnog izgleda šminke.

Smashbox je najpoznatiji po svojim primerima, a najprodavaniji je Photo Finish Primer koji se prodaje svake 1.8 sekunde u svijetu.

Studio Skin 14hour Wear Hydrating Foundation – tekući puder ugodan na koži tijekom cijelog dana te savršene postojanosti boje pod svim svjetlima. Modni urednici i make-up artisti odmah su uočili prednosti ovog poizvod zbog njegovog baršunastog završnog izgleda, zaglađene pore, linije i bore.

Be Legendary Lipstick – izuzetno ugodne teksture, dugotrajan i pune boje.

Smashbox make up za sad možete potražiti u Müller parfumerijama u Zagrebu, Trg Bana Josipa Jelačića i u Splitu, City center One.

Morana Saračević, Boudoir
Morana Saračević, Boudoir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu