Categories Business

Sandi s obitelji na skijalištu gdje je upoznao suprugu Ilinu

Sezona skijanja počela je I na desetKE tisuća Hrvata otisnulo se ka brojnim europskim skijalištima. I naši poznati glazbenici našli su vremena za predah I bijeg od svakodnevice na snježnim stazama.

Na jednom od, među Hrvatima poznatijeg skijališta , skija I

obiteljski odmara popularni glazbenik Sandi Cenov.

Sandi je, osim po ljubavi prema glazbi, poznat I kao ljubitelj adrenalina pa tako I skijanja. Tu ljubav prenio je svojOJ djeci pa sada zajednički uživaju u čarobnom ambijentu

austrijskog Sonnleitena na popularnom skijalištu Nassfeld.

Mjesto gdje je Sandi upoznao Ilinu

Ljubav prema skijanju Sandiju je donijela I ljubav života. Ženu koja je konačno ukrotila  poznatog “ hrvatskog  zavodnika “ upoznao je upravo na ovom mjestu.

Naime, 2005. godine Sandi je upravo u Sonnleitenu upoznao ženu svog života i majku svoje djece Ilinu. Dok danas on I djeca skijaju u Nassfeldu. Ilina je odustala od skijanja.

“ Ona je od skijanja dobila sve najbolje “ kroz smijeh nam kaže Sandi.” Danas je skijanje vrijeme rezervirano samo za mene i djecu i zaista uživamo u tome.

“Kilometri skijaških staza, siguran snijeg na stazama tijekom cijele skijaške sezone, zatvorene i tople vučnice, samo su neki od razloga zbog kojih dolazim godinama u Sonnleiten na skijalištu Nassfeld, koje nudi sve ono što savršen odmor treba.

“Osim vrhunskih staza I snijega, jako mi je važna I dječja staza i škola skijanja Jer moji Mikula I Zara u Nassfeldu su naučili skijati.”

Sandi SE odmara u Marciusu, hrvatskom hotelu u Austriji i kaže, savršeno mu odgovara toplina i atmosfera “kao iz bajke Ivica I Marica. Osoblje govori hrvatski jezik i to je kad imate malu djecu najvažnije, da se mogu sporazumijevati.

“ Ovo je meni čista egzotika. Ovdje imam potpuno drukčiji ritam od onog doma. Idemo ranije spavati. Budimo se oko 8 sati. Obilno doručkujemo i idemo na staze. Nakon skijanja opuštamo se u bazenu, parnoj kupelji ili finskim saunama koje se nalaze u hotelu gdje smo smješteni” zadovoljno nam priča Sandi.


Koncert za “Hrvatski ski opening”

Sandi je iskoristio popularni “ Hrvatski tjedan “ i dolazak brojnih domaćih kao gostiju u Austriju i spojio ugodno s korisnim. Za takozvani “ Hrvatski ski opening” održao je koncert za sve Hrvate i goste Nassfelda u hotelu Marcius .

Tražilo se mjesto više, a neodoljivo šarmantan i veseli Sandi razveselio je svakog od gostiju. Uživali su hrvatski gosti, ali I stranci koju su se našli u Marciusu još jednom pokazujući kako glazba I pozitivna energija nađu put do svakog srca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu