Categories Business

Prirodna eterična ulja za obnovljenu i prekrasnu kosu

Aromakologija – Intenzivno obnavljanje kose

L’OCCITANE vjeruje da je naglasak na zdravlje tijela i uma izrazito važan. Iz tog razloga se u L’OCCITANEU fokusiraju na dobrobit osobe, no isto tako i na dobrobit kose. Kosu redovito opterećujemo vezanjem, zatezanjem, ravnanjem, kovrčanjem ili bojenjem, čime se lako ošteti… Vrijeme je da joj udahnete zdravlje uz zasluženu njegu s L’OCCITANEOVOM novom linijom za intenzivno obnavljanje.

Zašto djeluje?

U kolekciji Aromakologija za intenzivno obnavljanje kose pronaći ćete mješavinu eteričnih ulja i prirodnog obnavljajućeg kompleksa, za jedinstveno aromatično iskustvo i pojačanu učinkovitost:

  • Pet eteričnih ulja: anđelika (patentirano djelovanje protiv pucanja vrhova*), ylang-ylang, slatka naranča, lavanda, geranij.
  • Aminokiseline iz zobi: obnavljaju i poboljšavaju stanje vlasi.
  • Suncokretovo ulje: doprinosi mekoći i podatnosti kose.
  • Provitamin B5: poznat po svojstvima zaštite kose i uljepšavanja.

Provansalsko nasljeđe

Olivier Baussan je 1976. svjedočio prvim kapima eteričnih ulja nastalih u njegovoj staroj bakrenoj destileriji. San jednog mladića uskoro je postao poziv, a onda i brend. Kroz godine, L’OCCITANE je proučio stotine eteričnih ulja; analizirajući njihova medicinska i kozmetička svojstva, ali i nevjerojatnu moć njihovog mirisa. Ova znanost zove se aromakologija. Pažljivo birani sastojci i njihove moćne tajne sada su vam nadohvat ruke u L’OCCITANEOVOJ novoj kolekciji Aromakologija za intenzivno obnavljanje kose, kojom ćete razveseliti i sebe i svoju kosu.

3 koraka do zdrave kose

Kolekcija Aromakologija za intenzivno obnavljanje kose daje izuzetno dobre rezultate:

KOSA JE 3x JAČA, A VRHOVI SU 3x VIŠE OBNOVLJENI.*

1. Šampon za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose, 300 ml

Ovaj šampon čisti i obavija kosu velom mekoće i intenzivne njege. Nova formula sadrži njegujući kompleks anđelike s patentiranim djelovanjem protiv pucanja vrhova, suncokretovo ulje i aminokiseline iz zobi, koji pomažu restrukturirati i poboljšati stanje vlasi kose. Njegova formula bez silikona omekšava suhu i oštećenu kosu i čini je vitalnijom.

Po prvom korištenju, kosa je voluminoznija (94 %)** i sjajnija (88 %)**.

2. Balzam za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose, 250 ml

Balzam raspetljava kosu i obavija je velom mekoće za intenzivnu obnovu. Nova formula sadrži njegujući kompleks anđelike s patentiranim djelovanjem protiv pucanja vrhova, suncokretovo ulje i aminokiseline iz zobi, koji pomažu restrukturirati i poboljšati stanje vlasi kose. Njegova formula zaglađuje vlasi kose i čini ih vitalnijima i sjajnijima.

Po prvom korištenju, kosa je zaglađenija (75 %)***, ali bez osjećaja težine (88 %)***.

3. Maska za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose, 200 ml

Maska bogate, svilenkaste teksture pomaže ojačati kosu i istovremeno je intenzivno obnoviti. Nova formula sadrži njegujući kompleks anđelike s patentiranim djelovanjem protiv pucanja vrhova, suncokretovo ulje i aminokiseline iz zobi, koji pomažu restrukturirati i poboljšati stanje vlasi kose. Njezina formula pomaže ojačati kosu i učiniti je otpornijom.

Po prvom korištenju, kosa se ne zapetljava (94 %)**** te je obavijena velom mekoće (88 %)****.

*Instrumentalni test intenzivne obnavljajuće rutine (šampon, balzam i maska), uspoređeno s netretiranom kosom. **Test zadovoljstva na 33 korisnika. ***Test zadovoljstva na 32 korisnika. ****Test zadovoljstva na 32 korisnika.

Obje linije proizvoda bit će u prodaji od 16. kolovoza 2018. u svim L’OCCITANE dućanima i u webshopu! Više informacija o L’OCCITANE proizvodima za njegu kose potražite na www.loccitane.hr ili u L’OCCITANE dućanima. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu