Categories Business

Novo ruho zagrebačkog Muzeja iluzija!

Zagrebački Muzej iluzija dokaz je da se ideja, odlična strategija i  naporan rad isplate. Prošlo je tri godine od kad su Roko Živković i Tomislav Pamuković svoju ideju  pretvorili u uspješan koncept koji je ubrzo nadišao Hrvatske granice i otputovao u Svijet.

Golemi uspjeh zagrebačkog Muzeja pratilo je otvaranje zadarskog, što je ubrzo dovelo i do prodaje franšiza. Uslijedilo je otvorenje Ljubljane i Beča, što je iluzije dovelo i na Arapski poluotok, točnije, do Muskata u Omanu.

Već sljedeće godine obitelj Muzeja iluzija povećala se za nevjerojatnih devet novih muzeja! Od susjednog Beograda, preko malezijske metropole Kuala Lumpura, Dubaija, Atene, Berlina, New Yorka, Kansas Cityja, sve do Hamburga i Toronta.

Začetnik svjetskog trenda, zagrebački Muzej iluzija, nakon tri i pol godine, prvi put je zatvorio svoja vrata samo kako bi ih 8. veljače otvorio još ljepši, uzbudljiviji i bolji!

Standardni postav Muzeja iluzija nadopunjen je novim posebnim sobama, eksponatima i  iluzijama. Ljubitelji svog lika i djela uživat će u stolu klonova gdje sjedite sa samim sobom okruženi još petoricom vaših klonova, a svjetlosne iluzije predstavljene u sobi boja posebno će cijeniti obožavatelji dobre fotografije. Moireovi uzorci omogućuju vam doživljaj stvaranja beskonačnog broja iluzija, dok se varljivo prstenje i varljivi štap vješto poigravaju s vašim osjećajem za prostor. Dvosmisleni cilindar naučit će vas da izravni pogledi na objekte i njihovi odrazi u ogledalu stvaraju različita tumačenja njihovih oblika. Tu su još i dva gramofona koja prilikom okretanja stvaraju hipnotičku iluziju, te tunel beskonačnosti i još mnogo toga što ćete doživjeti, a pri tome se i odlično zabaviti.

Dilemma games igre, već dobro poznate slagalice i mozgalice koje su osvojile naše posjetitelje i poslovne partnere i dalje možete pronaći u Muzejskom shopu, a prostor Muzeja odlična je platforma svima koji proslavu važnih događaja žele održati u kulturnom prostoru uz nesvakidašnju scenografiju. Uz tim koji svaki događaj kroji posebnom pažnjom temeljenom na znanju i dugogodišnjem iskustvu vaš događaj prepričavat će se još dugo nakon održavanja.

Posjetite nas u Ilici 72, gdje smo ponovno napravili sve kako bismo iskustvo čuđenja i zabave podigli na svjetsku razinu, baš kao što i zaslužuje predvodnik ove divne priče!

Svakako se spremite biti zadivljeni!

Za ulazak u ovaj zabavan i poučan svijet iluzija djeca do 15 godina izdvojit će 30 kn, odrasli 50 kn, dok obiteljska ulaznica stoji 120 kn. Studenti i umirovljenici svoj ulaz osigurat će za svega 40 kn, a sve dodatne informacije o ovom fenomenu iluzija koji osvaja Svijet pronađite na službenoj web-stranici Muzeja https://muzejiluzija.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu